ok
2019 előző hónap május következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

2019.03.14. - Hírek

Tiszai Vivien a Ludwignál (Budai Krisztián)

Hivatalos: Vivien az amerikai cég csapat artist erősíti, Ludwig dobokon játszik.

 

A HolyChicks dobosa a következőképpen adta tudtul facebook oldalán a karrierjének fontos mérfölföldkövét:

 

 

Vivient kérdeztük az endorzment-tel kapcsolatosan

RD: Hogyan élted meg ezt a dolgot?

TV: Nem nagyon fogtam még fel, hogy egy olyan dolgot kaptam, amire azóta vágyom, amióta csak  dobolok. Ludwig a szerelem, mióta Bonzot (a

Led Zeppelin dobosa) hallottam játszani. Van ebben a dobban valami misztikus számomra, tehát hogy ennek a márkának lettem az endorsere, az egy megfogalmazhatatlan érzés... Boldog vagyok nagyon!


RD: Milyen út vezetett idáig?

TV: Az út idáig hosszú és melós volt, és kellett hozzá egy adag szerencse is talán.. Elmesélem a történetet, hogy hogyan is jött ez össze. Markó Ádám - akinek igen sokat köszönhetek -, tavaly elvitt magával Londonba a Drum Showra mert fellépett és mert szeretjük egymást ? . Amíg ő aláírásokat adott addig én elkóboroltam a Ludwig standhoz, ahol - aki ismer tudja hogy - mint egy kisgyerek ugráltam és örvendeztem a csoda szép hangszereknek. Odamentem Davidhez (a Ludwig distributora - a szerk.), akinek elkezdtem mutatni hogy van 3 Ludwigom és hogy"szerelmes" vagyok a márkába. Daviddel hamar jóban lettünk és megemlítette hogy esetleg szeretnék-e endorser lenni... ? Nevettem, hogy de persze, de picit lehetetlennek éreztem a dolgot. Annyit mondott - őrült vagyok és hogy higgyek magamban. Egyébként pedig adott egy kontaktot a Ludwighoz. Itthon megírtuk az önéletrajzom, benne a videóimmal, képeimmel, munkásságommal, és elküldtük. Eltelt 2 hét és jött a válasz hogy ok, csináljuk. Leestem a székről, vagy ötször olvastam el, hogy felfogjam: Úristen ez összejött!


RD: Hogyan folytatod, lesz valami változás?

TV: a következő lépés egy újabb dobos videó forgatása, ahol is az új hangszert mutatom majd be, és gyakorlok, tanulok, fejlődök tovább, mert dobolni a világon a legjobb! Főleg ha ilyen cuccon tehetem ezt. Hálás vagyok, és keményen dolgozom tovább.


RD: Gratulálunk, sok örömet az új hangszereiddel.


 

Bővebben:

www.facebook.com/tiszai.vivien