RitmusDeposok videói (P.Zs.)
Linkeléshez használjátok a zöld <\> ikont! A Youtube-on ne felejtsétek el megadni tag-nek: ritmusdepo (rövid o!!!)
de ha gondolod törölhetem aztán hozd létre te ha valami nem teccik
Válasz BB hozzászólására
ne kötekedj... szükségem van és sztem még nagyon sok más dobosoknak a tanuló videókra... a nagyobb dobosok meg megmutogathatják egymásnak hogy ők mit tudnak, illetve milyen technikát alkalmaznak!
Válasz Jancsooo hozzászólására
jha...csak letörlik, ha nem igazi weblap...A Steve Gadd hangmintákat is törölték, amit így felraktam, pedig minimál oldal is lett csinálva neki...
------
Zárt logikai rendszerben minden igaz állítás tautológia.
Válasz P.Zs. hozzászólására
akkor meg nem neked kéne topikot nyitni...
www.ultraweb.hu www.atw.hu 200 illetve 500mega tárhelyet adnak. Totalcommanderrel meg feltöltöd oszt csá.
De igazán az lenne a frankó, ha depósok dolgoznának ki valami rendesen böngészhető videjóadatbázist...mondjuk a zenészadatbázishoz csatoltan...jó kis promóciós lehetőség lenne...
------
Nekem vannak webcamcsis videjóim...mondjuk elég sufnik...nem annyira mutiba készültek, de ha beindul a dolog, csinálok kidolgoztabbakat...csak tárhely kéne nekem is...
------
ááh... én nem értek a tárhelyes dologhoz... nincs kamerám amivel videót tudjak felvenni, és sajnos kezdő vagyok, ezért nekem nagyon mutatni valom sincs.
ezt azért ugy illene,hogy aki nyitja az már meg is mutatja...
Ha valaki tárhellyel küzködik ,akkor beszéljen egy olyan emberrel akinek van tárhelye és majd ő felrakja a videóját... (ötlet)
Na ide lehet betenni minden olyan videót amit az itteni felhasználook/tagok csináltak, tanuló jelleggel vagy akár csak érdekesség miatt...
A hozzászólás(oka)t elküldtük moderálásra.
A hozzászólás(ok) státuszát frissítettük.
A hozzászólás(ok) láttamozva.
Szöveg:
A hozzászólást módosítottuk.