Legújabb DVD-k és videofilmek bemutatása

Ezentúl dobos, ütős videó-, dvdfilm ajánlókkal is találkozhattok az oldalunkon Kaszás Péter és a Hudson Music jóvoltából. Eme első alkalommal 3 oktató anyagot ajánlunk figyelmetekbe.
MAKING MUSIC DVD
Carter Beauford – dob & Victor Wooten – basszusgitár

Ez a különleges DVD tartalmaz egy Victor Wooten kurzust, ahol a gitáros beszél a hangolásról, az erőbeosztásról, és a saját, egyéni hangod megtalálásáról. Valamint egy fantasztikus szólót is találhatunk rajta a 2001-es Bass Day-ről. Carter Beauford beszél Everyday c. lemezről, John Bonham, Jeff Porcaro és Steward Copeland hatásáról, páratlan ütemekről, bemelegítő gyakorlatokról és még sok minden másról. Van itt még egy terjedelmes fotógaléria, és bepillanthatsz Victor Ying Yang CD-jének felvételeibe is.
Kb. 177 perc.


THE QUICK GUIDE TO PLAYING DOUMBEK
Alapvető tanácsok a Doumbek dob elsajátításához Todd Roach-al

A videó tartalmazza a népszerű közép-keleti Doumbek dob széleskörű, tömör bemutatását, használatát. Progresszív órákon szó van a hangszer helyes megszólaltatásáról, különböző ritmuskombinációkról, melyeket egységbe rendezve megkapjuk a tradicionális közép-keleti ritmusokat, és azok határtalan variációit.
Kb. 58 perc


THE QUICK GUIDE TO DJEMBE DRUMMING
Djembe – játék Steve Leicach -al

Mindent tartalmaz a kazetta, ami ahhoz kell, hogy kiváló használója légy a népszerű afrikai Djembe dobnak, az elengedhetetlen hangzástól kezdve Steve hatásos vokál és dob óráin át az afrikai ritmusok változatos gyűjteményéig.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak