2 lemezes DVD Steve Smith-től

A Hudson Music büszkén jelenti be, hogy megjelent a “Drumset Technique/History of the US Beat” című 2 lemezes DVD Steve Smith-től! A dob történetének, különböző stílusok gyűjteménye – négy és fél órában!! Hudson Music büszkén jelenti be, hogy megjelent a “Drumset Technique/History of the US Beat” című 2 lemezes DVD Steve Smith-től! A dob történetének, különböző stílusok gyűjteménye – négy és fél órában!!

Drumset Technique (1. DVD)
Az első DVD-n Steve elmagyarázza kéz- és lábtechnikáját eddig még be nem mutatott részletek segítségével, valamint lényegre törően megmutatja, egy dobos hogy tudja kifejezni magát a dobon.

History of the U.S. Beat (2. DVD)
Steve segítségével végigjárjuk a dobszerelés evolúcióját az Egyesült Államok beli zenékben, hogy használták a dobot a korai fő stílusokban, milyen közeli kapcsolatban is állnak különböző stílusok. Ha még ez nem lenne elég, Steve zenekarával, a Vital Information-al előadnak 7 számot!

Extrák: Széleskörű anyag, dobszólók, egy fantasztikus lábcin-szóló, lábcin-használati útmutató, zenekari felvételek, kameraváltási opció…  $39.95 + $2 szállítás

És most jön, ami még nem volt!! December 31-ig rendelhetsz egy ingyenes bemutató DVD-t a Hudsontól!!

Rendelés, további infok:

Hudson Music
2 Hartshaw, New Barn, Kent DA3 7JH, UK
Tel/Fax: +44 (0)1474 708065
email: hudsoneuro@aol.com
website: www.hudsonmusic.com
Visa/Mastercard/Switch elfogadott

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak