Bajba jutott az Ösvény!

Az Ösvény nevű zenekar, hip-hop (vagy ti-tá), dobos nélkül maradt. Ha dobos vagy, és épp nem játszol még két zenekarban (vagy annyira bírod a strapát), szállj be hozzájuk ütni a ritmust. Időben kell belépni, mert 19-én már koncert!

Ösvény
Pár szóban rólunk.

Stílusunk rock. Azon belül bármi. Nem meghatározható. Másfél órányi kizárólag saját anyagot halmoztunk fel azon másfél év alatt, mióta a zenekar megalakult. Eleddig 3 koncertet tartottunk a Josefina Blues Bellben (jól van, tudom én is…:) ), és most lesz a negyedik, melyre nagyközönség ígérte magát. Felállásunk jelenleg ének-gitár, bassz (és dob). Tervezünk egy billentyűst, és ha jobbat alakít, egy énekest, ez esetben a gitáros maradna a hangszerénél. Szemléletünkre a minőség és az egyediség jellemző. Magvas mondanivalóval megspékelt dallamos zenénk is ezt tükrözi. Olyan zenésztársat keresünk, aki eredeti, otthonos a hangszerén, és inkább empatikus, mint egoista. Szándékaink komolyak, nem örömzene, hanem hivatás, amit űzünk, és ezt várjuk el jövendő partnerünktől is.

A terv
Jelenlegi dobosunk segítségével rögzítjük, amit eddig készre alkottunk, illetve megtartjuk a negyedik koncertet, amelyre december 19-én (csütörtökön) 21-től kerül sor (előttünk ketten lépnek fel, egy Depeche Mode-ból és egy U2- ból táplálkozó zenekar). Szeretettel várunk mindenkit, akinek felkeltette érdeklődését e pár sor.

Elérhetőség:
06/1 2575-160 (otthoni)
lgrimm@freemail.hu

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak