Újra indul a Borbély Műhely

Ha nem tudná valaki, október 8-ától újra indult Borbély Mihály jazzklubja a szentendrei Barlangban. Aki szereti az igényes zenét és a kellemes környezetet, azt sok szeretettel várják a szervezők kéthetenként a Dunakorzó 11/a alatt.

ÚJRA INDUL A SZENTENDREI JAZZ KLUB

Dunaparti Művelődési Ház
Szentendre Dunakorzó 11/a.
Telefon: 06 26 312 657
KEDD ESTI BORBÉLY MŰHELY
Nyitva: 19.00 – 22.00

A sikeres tavaszi évad folytatásaként október 8-tól újra indul a Borbély Műhely szentendrei jazz klubja. Kéthetente, kedden este várnak mindenkit, aki szereti az igényes muzsikát, s talán már fel is adta a reményt, hogy kellemes környezetben élő zenét hallgathasson. A Dunaparti Művelődési Ház pinceklubja, a Barlang, ideális hely egy olyan jazzklub számára, ahol végre nyugodtan leülhetünk zenét hallgatni, s a muzsikusok is jól érzik magukat. E zene éltetői ugyanis mindig a kis klubok voltak, ahol zenészt és közönséget egyaránt meghitt, családias légkör vesz körül, a résztvevők egymástól kapnak inspirációt, s így egyszeri és megismételhetetlen élmény részeseivé válhatnak.

• Borbély Mihály – szaxofon, fúvós hangszerek
• Szabó Sz. Dániel – zongora
• Horváth Balázs – bőgő
• Baló István – dob, ütőhangszerek

A Borbély Műhely három éve alakult a nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó Borbély Mihály vezetésével, hasonló szellemű és gondolkodású muzsikusok csatlakozásával. Improvizatív zenéjüket a jazz különböző irányzatainak, valamint a Kárpát medence és a Balkán népzenei örökségének ötvözése jellemzi, érdekes dallamfordulatokkal, olykor finoman áttetsző, máskor erőteljes ritmusokkal. Az idei év végén veszik fel első lemezük anyagát, mely a BMC gondozásában fog napvilágot látni.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak