Petíció a BoomBoom zenekarért!

A Tátrai Tibor, Szappanos György, Mohai Tamás, Borlai Gergő és Jamie Winchester alkotta zenekar feloszlása váratlan, szomorú és látszólag értelmetlen…

Petíció a BoomBoomért

2002 Novemberében feloszlott a BoomBoom.
A Tátrai Tibor, Szappanos György, Mohai Tamás, Borlai Gergő és Jamie Winchester alkotta zenekar feloszlása váratlan, szomorú és látszólag értelmetlen.

Előzménye valószínűleg az, hogy meg kellett szűntetni a szerdai Old Man’s-es koncerteket, mert a környékbeliek többször feljelentették a pubot csendháborításért. Zenekaron belüli ellentétek nem voltak, bár az igaz, hogy a zenekar tagjai több más együttesben is játszanak, ezért nem könnyű koncertidőpontot egyeztetniük. A BoomBoom-ot szerdánként egyszerre több tucatnyian, a Zöld Pardonban több százan, a Szigeten több ezren, az Amstel Jamben több tízezren, és a Showderben több millióan hallották.

Mi, akik a zenekart csak hallomásból ismerjük, sejtjük, hogy milyen sokat vesztenénk a zenekar megszűnésével.

Mi, akik a zenekart a két albumról ismerjük, tudjuk, hogy milyen sokat vesztenénk a zenekar megszűnésével.

Mi, akik közelről ismerjük azt a fogalmat, hogy "BoomBoom koncert", nem szeretnénk megismerni azt, hogy "nincs BoomBoom".

Mi nem hagyjuk, hogy megszűnjön a BoomBoom, és tisztelettel kérjük a zenekar tagjait, hogy tegyenek meg mindent a BoomBoom további működése érdekében! A http://petitiononline.com/boomboom/ címen gyűjtjük azok aláírását, akik szeretnének valamit tenni a csapat továbbéléséért, és abban reménykedünk, hogy ha sok bíztató aláírás gyűlik össze, akkor a zenekar tagjai aktivizálják magukat.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak