DOB-ban a szív – Egzotikus ritmusfesztivál

2003. július 18-án este a Petőfi Csarnokban a ritmusé a főszerep. A SZINTÉZIS Dobolócsoport KIYO-KITO Taiko- és Sámándob-körének eddigi legnagyobb koncertje elé néz. A fesztiválon vendégként más meghívott dobegyüttesek is szerepelnek.

DOB-ban a szív

Egzotikus ritmusfesztivál

2003. július 18-án este a Petőfi Csarnokban a ritmusé a főszerep.
A SZINTÉZIS Dobolócsoport KIYO-KITO Taiko- és Sámándob-körének eddigi legnagyobb koncertje elé nézünk. A fesztiválon vendégként más meghívott dobegyüttesek is szerepelnek.

A koncertet stílszerűen a meghívó japándobos csapat nyitja, majd ezt követően a táltosdobok monumentális tánca látható, amit egy újabb nagyszabású táltosdobos koreográfia követ.

Laár András TŰZFORRÁS Együttese ez alkalommal főnixmadárként éled újra, régi és új számokat játszva, taiko- és táltosdobosokkal is közösen.

Ezután a KIYO-KITO Taiko elementáris erejű főműsora következik, amelyben egy-egy számban egyszerre 17 dobos is szerepel.

Az afrikai BONGO MEN dob- és tánccsoport produkciójában a fekete kontinens szülöttjei a régi korok törzsi táncait mutatják be, verhetetlen afrikai ritmusokkal kísérve
Az ARASINDA Együttes hagyományos törökzenéjében most a dobok jutnak főszerephez, virtuóz dobjátékkal színesítve az egyébként is vérpezsdítő, gazdagon hangszerelt számokat.

A műsor ünnepi közös lezárását a taikodobosok vezetik fel, majd egyedülálló módon együtt hallhatók és láthatók az est együtteseinek legjobb dobosai, egyetlen számban összefogva a japán, a sámán, az afrikai és a török ritmusvilág egybecsengő elemeit.
Jegyek: egységesen 1.990 Ft-os áron a PeCsában és az ismert jegyirodákban kaphatók.

Időpont: 2003. július 18., Péntek 19.00-22.30h

Helyszín:
– Petőfi Csarnok
Budapest XIV., Zichy M. út 14.

"Ha többen dobban, együtt jobban DOB-ban" -várunk Téged, ismerőseid és barátaid a SZINTÉZIS Dobolócsoport és vendégei eddigi legnagyobb koncertjén
További információ: (06-1) 220-5738 (Szintézis) vagy (06-1) 363-37-30 (Petőfi Csarnok)
Gyertek el, jó buli lesz!

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak