Le Soprano – Mire hasonlít?

Tudtátok, hogy a Le Soprano dobok mind kézzel készített mesterdarabok? És a fát titkos ősi eljárás szerint művelik meg? A gyár pedig Olaszországban, Bergamo közelében van.

A Le Soprano oldalán egyébként a cég által gyártott dobok négy kategóriájával is megismerkedhetünk, nevezetesen a Base betulla, Prima original, Bionic és New vintage kategóriákkal.

Habib kolléga állítása szerint a Prima original tamjának felfüggesztése erősen emlékeztet a Noble&Cooley-éra, továbbá érdekes a lábdob lábszerkezete, illetve a lábdobot körülölelő fémkarima.

 A Base betulla tam-felfüggesztés pedig a Pearl Masters-éhez hasonlít, a lábdob lábai az új Sonor force-ok lábaira emlékeztetnek, a tamtartó kar a Gretschhez, a Bionic tamfelfüggesztése pedig az Ayotte-éhoz.

A New vintage: no comment. Ezt meg kell nézni! Sajnálatos azonban, hogy az oldal hírrovata és fotógalériája reparálás alatt áll, továbbá a dobok anyagára és árai vonatkozó információk nem fellelhetők. Azért a Le Soprano egy kattintást mindenképpen megér.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak