Ritmo Klub-kurzusok februárban

Újra indulnak a Ritmo 2003 Ütős Klub kurzusai. Ezúttal párhuzamosan fut majd a kezdő és haladó kurzus. Újdonság, hogy az oktatóanyagok nem csak videokazettán, hanem DVD-n is megrendelhetők.

A kurzusra február 5-ig lehet. Az első bemutatót a haladók számára tartják február 7-én, 14 órakor, az Almássy téri Szabadidőközpontban. Vendég: Angel Miquel León "El Chino", a kubai Havanna Son Klub ütőse, aki conga, bongo és timbales játékába vezeti be az érdeklődőket.

Február 14-én a kezdők számára tart bemutatót Horváth Kornél, az egyik legismertebb magyar ütős. Huszonegyedikén ismét a haladókhoz szól Lerry, a nigériai djembés és congás afro-pop bemutatója, 28-án a marokkói Said Tichiti ismerteti meg a kezdőkkel az észak-afrikai ritmusokat és ütőhangszereket.

Március 13-án kerül sor a haladók számára tartott zenekari gyakorlatra, ahol egy profi fusion zenekarral kell együttzenélni congán és más ütőhangszereken.

Huszadikán a kolumbiai származású David Dely tart bemutatót a kezdőknek a dél-amerikai ütőhangszerekről. Huszonhetedike zenekari gyakorlattal telik, ezúttal egy profi latin zenekarral próbálhatják ki magukat a haladók a kubai zenében.

Április 3-a ismét a kezdőké, amikor is a kubai Hugo Sánchez vezet be minket a karibi ritmusok és ütőhangszerek világába. Egyelőre legyen ennyi elég. Érdeklődni Balogh Gyurinál lehet a (3-417-021, 06-20-342-40-70, ritmo2003@axelero.hu)

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak