Gálás ajánlat

Elég a titkolózásból! Itt az ideje, hogy kihirdessük a 11. Nemzteközi Dobos Gála pontos programját, és az egyéb tudnivalókat. A jeles eseményre április 24-én szombaton kerül sor a Ceglédi Városi Sportcsarnokban.

E napon 15 órától a Jazzdob Múzeum is nyitva áll az érdeklődők előtt, a Cegléd centrumában lévő Szabadság téren. A sportcsarnokba 16 órától érdemes érkezni, akkor nyílik ugyanis a dob- és ütőhangszer kiállítás, amelyen nem mellesleg a RitmusDepo is jelen lesz. A műsor 19 órától a Leslie Alex Percussion Band koncertjével veszi kezdetét. Őket Hamid Drake, Horváth Kornél és Lantos Zoltán duója, majd Kőszegi Imre és barátai követik a színpadon. A fél 10-től esedékes szünet után a Birta Quartetben Szendőfi Péterre érdemes odafigyelni, majd hagyományszerűen érkezik a Tam-Tam parádé ütőegyüttes, és a második felvonás sztárja: Benny Grab. Éjféltől Szentmihályi Gábor és a Freeport, aztán Pedro Weiss és Dörnyei Gábor, s végül a nagy ceglédi éjszakában Jánky Zsolt és a Felkai Jam zenél nekünk a csarnokban. Sűrű lesz, de mindenkinek kötelező jelen lenni! A jegy ára 2500Ft

Tam-Tam Dobcentrum és Magyar Ütőhangszeres Kultúráért Alapítvány Produkció
A műsor:
19:00
Leslie Alex Percussion Band
Polgármester köszöntője

19:30
Hamid Drake

20:00
Horváth Kornél és Lantos Zoltán

20:30
Kőszegi Imre és barátai

21:30
SZÜNET

22:00
Birta Quartet – Szendőfi Péter

22:30
Tam-Tam parádé ütősegyüttes

23:00
Benny Greb

23:30
SZÜNET

0:00
FREEPORT – Szentmihályi Gábor

0:30
Pedro Weiss és Dörnyei Gábor

1:00
Felkai Jam – Jánky Zsolt
A gálán sor kerül a Pro Ritmo díj és az Arany dobverő díj átadására.
Információk:
A gálával egy helyen 16-órától dob- és ütőhangszer kiállítás tekinthető meg. 15-17 óráig a dobmúzeum is megtekinthető, ami a város közepén található a Szabadság téren.
A kiállítók: Tam-Tam Dobcentrum, Csermák hangszerüzlet, Roland elektromos dobok, Ramon Latino, Afrikai egzotikus hangszerek, "Béres" Népi ütőhangszerek, Padtech elektromos dobok, Audiosales dobmikrofon, Forma Farm Bt., Bart Janssens számítógép-grafikái, Dubán emlékkiállítás, RitmusDepo, Veiger hangszertokok, Tajti hangszerüzlet, Elimex, Big Stick, Abmiram percussion, Gustavito, Martonosi Dobiskola, Artbeat, Dp Music, BaSys, Dobos Magazin, Hangszer és Zene magazin, Csibi dobverők, Ritmo 2003 Ütősklub
A rendezvény a Ceglédi Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre április 24.-én.
Jegyek kaphatóak: Cegléden a Ceglédi Dekor Stúdióban, a Városi Könyvtárban, Erkel Ferenc Zeneiskolában, Tourinform Irodában, Kossuth Művelődési Házban és a helyszínen.
Budapesten a Tam-Tam Dobcentrumban, Fon-trade Music-nál és a Ticket Expressz jegyirodákban.
Szegeden a Csermák Hangszerüzletben.
A jegy ára 2500Ft

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak