Második nap – Beállás

Úgy látszik, hogy a RitmusDepos légkör és a korai időpont jót tesz a zenének. Ma ugyanis már tetemes emberanyag gyűlt össze batucadazni a Pesti Est Színpad előtti réten, a gyorsasági versenynek is, úgy tűnik, rendesen híre ment, mert még állt a sor a stage-lépcsőn, mikor, Mogyoróék már a beálláshoz készülődtek.

Amit ők, mármint a Mogyoró-fivérek és Váczi Dani elővarázsolt kezei közül, mint Astral Project, az valóban a ritmus legmélyebb, legsejtelmesebben megvilágított bugyraiból való.

Az udut a triangulum hegyezte ki, majd a congák, sőt, két sütőtepsi is előkerült. Az ezekkel képzett zenére pedig Váczi könnyedén beolvadó szaxofonjátéka tette fel a pontot. S ezúttal áram is volt, meg újabb 12 regisztrált, s a fotókiállításunk is bővülőben van.

Érdekesség továbbá, hogy a gyorsasági versenyt ezúttal is Antal nyerte, előző napi önmagát fölülmúlva, 803 ütéssel. Így a díjat kénytelenek voltunk a második helyezett Máténak átutalni, aki 794-gyel azért helyt állt rendesen. De azért az a 803 is megdönthető na!!!

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak