Kivárás

Be kell valljuk, a Sziget negyedik napjára kicsit telítődtünk, az objektív lencséjére kb. annyi por tapadt, mint a légutak falára, és néhány munkaköri baleset és krónikus fáradság is hátráltatott minket a lelkes esti barangolásban.

Így a szombatot főleg saját házunk táján, vagyis a Pesti Estnél töltöttük, de nagyjából dolga végezetlenül, illetve készült pár kép, viszont a hozzájuk tartozó együttes nevet egy pár verőért megvásárolnánk a tájékozott olvasóktól, mi ugyanis – mert ilyen ez a feszt – elfelejtettük följegyezni, na bumm.

A Future Caféra azért emlékszünk. És hát a hangszerhurcibálók gyöngyéről sem szabad elfeledkeznünk, Krisztiánról, aki szabadidejében a Sokol 403-at erősíti perkajátékával, na őt is megnéztük a Durexben. Viszont a szombati világzenei kínálatot majdhogynem egészében lekövettük, ergo van Parno Grasztunk, Chumbawambánk, illetve Misty in Roots-unk, persze csak képekben, de talán jövőre már a RitmusDepo invitálja meg ezeket a neveket. Várjátok ki a végét! (2004.08.08.)

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak