A Djabe halad a korral.

A zenekar mindig is sokat adott koncertjein és egyéb megjelenéseiben a látványra. A Djabe nem régiben azonban két új területen is bizonyítottak. Elsőként új honlapjukat – www.djabe.hu – említenénk, mivel mindannyiunkhoz ez a megjelenés áll a legközelebb.

Bár a külalak hagy némi kívánnivalót maga után, az oldal mindenképpen bőséges és összeszedett infóval látja el az érdeklődőt, érdemes tehát megtekinteni. Komplexebb munkájukat, az Égerházi Imre festményeire komponált Táncolnak a kazlak című új DVD-jüket azonban már díjjal is, nevezetesen a IV. Nemzetközi Prince Award fesztivál legjobb film, videó és multimédiás alkotásnak járó díjjal is kitüntették.

Örvendetes, hogy a Djabe ilyen szinted tud úttörője lenni a magyar zenei DVD készítésnek. A korong kiemelkedő darabja, az Égerházi Imre halál közeli élményeiről festett képei alapján készíttetett animációs film.

Láthatunk a DVD-n portréfilmet a festőről és a zenekarról is, továbbá koncertfilmet valamint egy közel 100 képből álló festménygalériát is, mely átfogó képet ad a nemzetközi hírű festőművész életművéről. Aki tudja, szerezze meg… és véleményezze!

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak