Sapka+CD Akció

A RitmusDepo beáll az ünnepi sorba, és egy különleges karácsonyi ajánlattal rukkol elő, mint a nagyok. A nyáron megjelent RitmusDepos sapka (fekete, sárga felirattal) most a 2004-es válogatás CD-vel együtt csak 5000 forintot kóstál. Lepd meg szeretteidet, utáltjaidat és a számodra teljesen közömbösöket egy ilyen praktikus párossal. Jó zene és egyedi fejfedő mindig kell! Az áru megrendelhető itt: info@ritmusdepo.hu

RitmusDepo 2004

A RitmusDepo 2004-es válogatásalbuma szám szerint a harmadik. Igen, barátaink, 3 éve működik töretlenül a magyar dobosok és ütősök honlapja. Lelkesedésünknek és elhivatottságunknak védjegye, hogy minden évben, így 2004-ben is elkészítjük válogatáslemezünket, melyen a nálunk regisztrált dobosok és ütősök formációi zenélnek egy – egy szám erejéig. Idén is főleg olyan dalokat válogattunk össze, melyek eddig sehol nem jelentek meg, így lemezünk igazi csemege lesz a zenerajongóknak, akik az info@ritmusdepo.hu e-mail címen, 2500 HUF + postaköltségi áron meg is rendelhetik a CD-t. Mindenkinek jó
szórakozást hozzá!

1. Födő Sándor: RitmusDepo (Födő Sándor, Mogyoró Kornél) – A dalt Födő a RitmusDepo női tagjának szerezte, további hét számmal egyetemben, melyek mindezidáig nem jelentek meg CD-n. Ezt a számot azonban kifejezetten a weboldal ihlette, így mindenképpen érdemesnek tartottuk arra, hogy felkerüljön a 2004-es RitmusDepo válogatáslemezre.

2. Mitsoura: Lei Toi (Dés András, Szalai Péter) – Miczura Mónika, az Ando Drom egykori szólóénekese nem régiben saját albummal debütált. Az indiai és cigány hagyományokon alapuló zenét a tradicionális hangszerekkel: tablával, konakoll-lal, kannával és egyéb ütőhangszerekkel feljátszott, és elektronikusan megbolondított groove-ok teszik különlegessé.

3. Kaszás – Zana – Koltai – Sárik: Néhány szóban rólad (Kaszás Péter) – Kaszás, Zana Zoltánnal, Koltai Gergővel és Sárik Péterrel egy egyelőre alkalmi formációba rendeződve, szólóalbumon dolgozik, melynek ez, a RitmusDepo számára fölvett szám az első hallható anyaga. A dal – melyben Kaszás nem csak dobol, hanem szintizik is – egyelőre még csak demora készült, de az ígéretek szerint hasonló dallamvilágú muzsikával telik majd meg az album is.

4. Egyszercsak: Körtánc (Kaszás Péter, Födő Sándor) – A lendületes pop-rock bandát bizonyára senkinek nem kell bemutatni. A csapatban Kaszás a bőrök, Födő a billentyűk mögött ül. Stenkben nincs hiány, ezért döntöttünk úgy, hogy egy ilyen, poposabb muzsikának is helyt adunk a lemezen.

5. Tropical Transform Quintett: On the field (Gálfi Attila, Redő Dániel) – A hat éve működő, fusion jazzt játszó zenekar második, "The geometry os Desire" című lemezén dolgozik. A mezőn című számuk tehát először a RitmusDepo-CD-n hallható.

6. European Mantra: Gyermekkor (Borlai Gergő) Borlai egy olyan régi Mantra-számot bocsátott rendelkezésünkre, amely eleddig sehol nem jelent meg. Igazi csemege.

7 . Szaniszló Richárd: Altató (Szaniszló Richárd) – Az elsősorban vibrafonon játszó muzsikus egy saját szerzeményével 2003-ban külön elismerést vívott ki a Nashville-ben megrendezett International Songwriting Competition (ISC) verseny jazz kategóriájában. A csak nálunk hallható Altató érdekessége, hogy Szaniszló játszotta fel a dobszólamot is.

8 . Fusio Group: Star Wars (Szendőfi Péter) – Szendőfi saját zenekara egy vadonatúj szerzeménnyel örvendeztetett meg minket, mely a RitmusDepo-CD-n jelenik meg először. A későbbiekben azonban talán egy új lemez anyaga lesz. Addig is itt van ízelítőnek a Csillagok háborúja.

9 . Bartha Levente: Tettrekész (Bartha Levente) – Lassan hagyománnyá válik, hogy a RitmusDepo válogatásain a bonustrack egy általunk választott dobszóló. Martonosi György után tehát következzék Bartha Levente!

Ez a lemez nem jöhetett volna létre, ha nem vagyunk mi. Mi pedig nem jöhettünk volna létre, ha nincsenek a szüleink. Ezért először is nekik mondunk ezúton köszönetet. Másodszor is mindazoknak, akik a RitmusDepo szurkolóinak, támogatóinak, rajongóinak érzik magukat, akár egy morzsányit is. S végül, de nem utolsó sorban köszönetet mondunk a lemezen közreműködő összes zenésznek, Födő Sándornak, Herr Attilának, Kaszás Péternek, Szepesi Mátyásnak, a Tropical Transform Quintettnek, Borlai Gergőnek, Szaniszló Richárdnak, Szendőfi Péternek, Bartha Leventének, Bartha Andrásnak, a Mitsoura produkció menedzserének és a Tom-Tom Recordsnak.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak