Újra belépünk

Kedves olvasók! Íme eljött az örömteli pillanat: a RitmusDepo három év után új arculatot és praktikusabb szerkezetet kapott. Olyan portált akartunk nektek összehozni, ami megfelel a jelenkor elvárásainak, otthonos és jól használható.Úgy érezzük, ez nagy részben sikerült is. Bizonyára akadnak azonban olyan hiányosságok, amelyeket vagy nem vettünk észre, vagy nem volt időnk orvosolni. Ezekért előre is elnézéseteket és türelmeteket kérjük. Mindazonáltal szívesen fogadjuk az új site-tal kapcsolatos észrevételeiteket, hiszen a RitmusDepot ti, olvasók tesztelitek.

 

Az oldalon rengeteg dolog változott. Az első és legfontosabb, hogy mostantól egy precíz regisztrációs felület kitöltése után mindenki kódot kap, amivel használni tudja a fórumot, a piacot és módosíthatja saját adatlapját, illetve törölheti lejárt hirdetéseit. A másik nagy változás, hogy végre keresőprogram is került az oldalra, mely rovatokra lebontva adja ki a találatot, legyen az fotó, hír, interjú vagy más anyag. Felülre került a hét cikke, ahol a legfrissebb koncertbeszámolókat, interjúkat, fontosabb cikkeket olvashatjátok. A koncertajánló is kiemelt helyet kapott, hogy mindig tudjátok, melyik ritmusember mikor muzsikál a közeljövőben. A nap képe pedig remek koncert- és fesztiválfotókat kínál a hét minden napjára.

Megváltoztak a rovataink is. Mostantól a Felütés menüpont alatt találjátok bemutatkozó szövegünket, illetve azokat a cikkeket, amelyek rólunk jelentek meg. A Zenészek közé, a dobosok és az ütősök mellé más hangszerek muzsikusai is bekerültek. A Multimédia-rovatba tettük a fotókat, a hangokat és videókat, valamint a hamarosan letölthető csengőhangokat. A Fórum és a Piac legutolsó bejegyzéseit pedig már a főoldalon, a baloldali menüsor alatt megtekinthetitek. És ha minden jól megy, hamarosan havi hírlevelet is kiküldünk azoknak, akik azt igénylik. A többi apró változtatást fedezzétek fel ti!

Fontos még elmondani, hogy a site megújulását a Fabriknak köszönhetjük, köszönhetitek.

Reméljük, olyan portált sikerült építenünk nektek, ami igazi webotthona lehet a ritmus szerelmeseinek. Használjátok egészséggel, és ajánljátok másoknak is.

Üdvözlettel:

A RitmusDepo stábja: Kardos Zsuzsi és Barabás Dani

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak