Zene Ünnepe-tallózó

Idén is megpróbálkozunk a lehetetlennel: összegyűjtjük nektek, milyen koncertekkel ünnepelhetitek idén a június 21-ei Zene Ünnepét. Bőséges, ezerszínű muzsika mindenkinek itt!

A fő helyszín a margitszigeti Rózsakert Tilos az Á színpada lesz, ahol fél 6tól a Muzsikás együttes és barátaik, a román származású Alexander Balanescu, a Keller Vonósnégyes, a finn Svang Együttes és Lajkó Félix lesz hallható. A Millenárison egész napos buli lesz a Fogadóban és a Park területén. Délelőtt 11-kor Palya Bea énekli „Álom, álom, kitalálom…” című műsorát, délután 16 órakor a Bokros zenekar tart táncházat, majd a Makám Almanach-ját hallgathatjátok meg. Este 20 órakor pedig Miczura Mónika pörgős-táncos, mucaMitsou című produkciójára bulizhattok.

A Vörösmarty téren szintén fél hattól a Troitsa, Nikola Parov és a Kaláka, a Ferenciek terén, a WestEnd City Center körül, a Sütő utcában, a Lsizt Ferenc téren és környékén pedig egyéb kisebb-nagyobb zenekarok és kórusok szórakoztatják az utca népét.

A sajnos végnapjait élő Gödör Klub még kitesz magáért ezen az ünnepen egy Pál Utcai Fiúk, egy No Jazz, egy Kamu és egy TanuTuva koncerttel, a közeli Nehru Parkba kihelyezett Kultiplex pedig a Hiperkarmát, a Belgát, az izraeli Dub L.F.O.-t és a Besh o Dromot hívta meg.

A PeCsa szabadtéri színpadán Omega-koncert lesz, a Zeneakadémián Mozart Kis éji zenéje csendül fel, az Operett Színház előtt délután öttől estébe nyúlóan operett- és musicalrészleteket hallgathattok, a Citadella szabadtéri színpadán pedig a Brass on Brass Dixieland Együttes ad koncertet.

A fenti programok a Zene Ünnepének hivatalos rendezvényei, így egytől egyig ingyenesek. Az alábbiakról nem nyilatkozhatunk, de megemlítjük őket, hiszen ugyancsak az ünnepnapon kerülnek megrendezésre. A Művészetek Palotájában este nyolckor, a M.É.Z. jóvoltából, Celtic Invasion lesz, a Columbus Jazzhajón 21 órakor a Szakcsi Jr. – Bop-Bee Trio, a Március 15. téri Blue River állóhajón a PASO ska klubja, a Lipi Brown, a Krsa, a Mouse és a Rotts Rockers fellépésével, az Aloé Caféban pedig a Pege Quartet muzsikál. Bőséges, ezerszínű muzsikák a Zene Ünnepén.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak