Sziget – Minden fronton

Emberek! Már csak pár nap, és megint itt a Sziget! Mi pedig megint ott leszünk, minden fronton! A napi koncertfotók és -beszámolók mellett az EST.hu-n is képviseltetjük magunkat egy saját Sziget-rovattal. A tavalyihoz hasonlóan pedig idén is mini ritmusfesztivált dobtunk nektek össze a Pesti Est Színpadon, mindennap délelőtt 11-től 13 óráig. Itt ütőzni tanulhattok Födőtől, Pödörtől, Redőtől, Keönchtől, Mogyorótól, Gyulaitól, persze, csak ha hozzátok saját djembételet, derbukátokat, bongotokat, vagy bármilyen ütős hangszereteket. És most is lesz gyorsasági verseny, napi győztessel és ajándékokkal. A délutáni sávban pedig megint remek duók hozzák a Szigetre a ritmus különleges varázslatát. A teljes program beljebb olvasható.

 

 
 
SZERDA
10.
CSÜTÖRTÖK
11.
PÉNTEK
12.
SZOMBAT
13.
VASÁRNAP
14.
HÉTFŐ
15.
KEDD
16.
11.00 – 12.00
ÜSSÜNK-ÜSSÜNK VALAMIT! (AZT IS MEGMONDOM, HOGY HOGY)
12.00 – 12.30
BIG STICK GYORSASÁGI VERSENY
12.30 – 13.00
The Revolution (Egyedülálló beatbox és scratch show Dj. GERYSSON-nal)
 
Szendőfi Péter
Romhányi Áron
Födő Sándor
Papesch Péter
 
Borlai Gergő
Kaltenecker Zsolt
Dés András
Vázsonyi János
 
Pettik Ádám
Csurkulya József
Banai Szilárd
Szappanos György
 

ÜSSÜNK-ÜSSÜNK VALAMIT! (AZT IS MEGMONDOM, HOGY HOGY) /11-12 óráig/
Födő Sándor, Mogyoró Kornél, Keönch László Farkas, Pödör Bálint, Redő Dániel és Gyulai Csaba veri a ritmust. Az ütőzésbe mindenki becsatlakozhat saját ütős hangszerével, és ellesheti a mesterfogásokat. A hangulatot hastáncosok fokozzák.

BIG STICK GYORSASÁGI VERSENY /12-12.30/
A tavaly már megismert és megszeretett gyorsasági verseny idén folytatódik. Ezúttal is a Sziget leggyorsabb kezű verőlegényeit keressük. A napi győztes értékes ajándékokban részesül.

FOTÓKIÁLLÍTÁS
A sátor területén a RitmusDepo saját fotókiállítása tekinthető meg. A fotók:: Baló István, Borlai Gergő, Födő Sándor, Horváth Kornél, Kaszás Péter, Kőszegi Imre, Molnár Gábor, Redő Dániel, Szalay Péter, Dennis Chambers, Trilok Gurtu, Jojo Mayer, Paco Sery, Chakata, Yamato

EGYÉB PROGRAMOK
A sátor területén a Big Stick dobverői is megtekinthetők, kipróbálhatók. A gyorsasági padon pedig egész nap lehet ütni a bőrt, és eszmét cserélni ritmus témában.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak