MSMW – A tuti recept

A sikerhez végy egy virtuóz billentyűst, egy képzőművész ütőst, egy innovatív basszistát és egy fenomenális gitárgurut, hogy így együtt, a világ számos zenei stílusát elegyítve elképesztő erejű, sodró lendületű és abszolút egyedi hangzású muzsikát hozzanak létre! A Medeski, Martin & Wood trió (John Medeski – orgona, Billy Martin – dob, Chris Wood – basszusgitár) a legendás Miles Davis-gitáros John Scofielddal kiegészülve július 3-án lép fel Magyarországon először, a Millenárison. Repertoárjuk alapját a tavaly megjelent Out Louder című albumuk adja, kiegészülve külön munkáikkal, illetve korábban elkövetett közös sikerükkel. Jazz, fusion, funk, blues, soul, reggae, és természetesen sok-sok impro!

A sikerhez végy egy virtuóz billentyűst, egy képzőművész ütőst, egy innovatív basszistát és egy fenomenális gitárgurut, hogy így együtt, a világ számos zenei stílusát elegyítve olyan formációt hozzanak létre, amely elképesztő erejű, sodró lendületű és abszolút egyedi hangzású muzsikát eredményez!

Repertoárjuk alapját a tavaly megjelent Out Louder című albumuk adja, kiegészülve külön munkáikkal, illetve korábban elkövetett közös sikerükkel (A Go Go, 1998). Lesz itt, ami szem-szájnak és elsősorban fülnek ingere: jazz, fusion, funk, blues, soul, reggae, és természetesen sok-sok impro…

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak