3. Dabasi Világzenei Dobfesztivál

Dabas a királyi dobosok városa volt, ahol harmadszor kerül megrendezésre szeptember 22-én a 3. Világzenei Dobfesztivál.Ebben az évben is csábító programot állítottunk össze, érdemes eljönni, mert azoknak is meglepést okoz majd a műsor, akik ez idáig nem vettek részt hasonló eseményen.  

Kevés város van a világon, ahol 50 óvodás gyermeket megtanítanak egy olyan ritmus produkcióra, amely a nagyszínpadon is megállja helyét. A dabasi SKA tánckar tavaly bebizonyította, hogy világszínvonalú produkcióra képes, fellépésük izgalmas színfoltja lesz a fesztiválnak.

A Szilaj dobkör megidézi múltunkat, szinte ott érezzük magunkat a tűz körül a magyar őshazában és a honfoglalás időszakában.

Horváth Kornél ma már Európa egyik legnevesebb ütőse, különleges hangszere a „hang”, világszerte nagy feltűnést keltett. Dabason, Dörnyei Gáborral, a kiváló magyar dobossal mutatják be erre az alkalomra összeállított produkciójukat.

A Samba Batucada 30 fős csapata hazatérve turnéjukról Dabas utcáira varázsolják a Riói Karnevál hangulatát, és ők vezetik fel az esti koncertet is.

Fekete Linda és a táncosokkal erősített Grupo Bahaia Group show-ja kihagyhatatlan élménynek ígérkezik.

Fatima Gozlán és a Kalifa együttes az Ezeregyéjszaka meséinek hangulatát idézi meg, ezt látni, hallani kell!

A Tornádó ütőegyüttes neve már sejteti, hogy fergeteges produkciót hallhatunk, a hat miskolci dobos mint a Lokomotív úgy zakatol.
A Kalengo Ethno Group a legkiválóbb zenészekből összeállt zenekar, akik a világzene legismertebb elemeit dolgozták fel mai, sodró zenévé.

A csíkszeredai nemzetközi fesztiválon hatalmas sikert aratott Trió Olamar, Szirtes Edinával és Fatima Gozlannal együtt ad ízelítőt a fesztíválon játszott sikerprodukcióból.

A Szimultán SKE akrobatikus tánccsoport már tavaly is elkápráztatott bennünket.
A Gálához kapcsolódó pénteki és szombati eseményeket is kísérjék figyelemmel, mert a Sportcsarnok melletti szabadtéri színpadokon folyamatosan lépnek fel olyan nevek, mint pl. a Talamba, és a szombathelyi Ritmusállomás, és a gólyalábas dobosok

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak