Idézetek olvasói levelekből

„Az újságnak a Dobolás technikájával foglalkozó része nyerte el tetszésemet leginkább, s a kottáknak külön örültem. A lappal kapcsolatban csak egyetlen kivetnivalót találtam, ez pedig a negyedéves megjelenés. A kicsit sűrűbb megjelentetés talán jobb lenne. Az újságnak hosszú életet, a szerkesztőségnek pedig jó munkát és sok sikert kívánok!”

Fazekas Pál, Karcag

„Az újságukhoz csak gratulálni tudok, örülök, hogy végre ilyet is lehet olvasni. Különösen tetszenek az interjúk, amikből rengeteg érdekes dolgot meg lehet tudni. Rettentően örültem az Alapok nem csak kezdőknek! Sok praktikus és fontos dolgot lehetett megtanulni belőlük. Martonosi György írása szenzációs volt, a nagyszerű humorával megspékelve. Kívánok sok-sok sikert ehhez a remek vállalkozáshoz.”

Havassy Anna Katalin, Mosonszentmiklós

„Először gratulálni szeretnék a dobos Magazin elindításához. Nagyon örülök, hogy ez az újság megjelent. Hiszen valahol mindenkiben ott motoszkál a szakmájával kapcsolatos hírek, információk cseréjének, áramlásának igénye. Egy ilyen újság elindítását azonban csak nagyon kevesen vállalják föl, hiszen ez iszonyú munkával jár.”

Kovács János, igazgató, Debreceni Filharmonikus Zenekar

„Olvastam az Önök májusi (I.) kiadásukat. A magazin tetszik, jók az interjúk, találóak az ötletek, tippek, hasznosak a tanácsok. Szerintem a lapban minden megtalálható, ami egy kezdő, ill. egy profi dobosnak kellhet.”

Rezicska Antal, Fadd

„Színesnek és érdekesnek találom a magazin első számát. Színvonalasak benne a „szakmai jellegű” írások és az interjúk egyaránt. Sok olyan információt tartalmaz, ami növelheti a dobosok nagy részének tudását, ismereteit.

Szimpatikus továbbá az a stílus, ami a lapban megjelenő írásokat jellemzi. Nem az érződik rajtuk, hogy a PROFIK kioktatják a kezdőket, a SZTÁROK megmondják a „tutit” a névteleneknek, hanem inkább a segítőkész hozzáállás jön le, amikor az ember olvassa a cikkeket. Folytassátok munkátokat ezen a nyomvonalon!

Meggyőződésem, hogy nagy igény van a magazinra és sokak örömére fog szolgálni a továbbiakban is. Számomra sok olyan információt tartalmaz, mely segít kitörni a tradíciók korlátai közül és szélesíti az ember látókörét.

Kívánok nektek további jó és sikeres munkát, legyen a magazin hosszú életű és még az utánunk következő dobosgenerációk számára is jelentsen hasznos olvasmányt!

Schafarek Árpád, Budapest

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak