Zenészeket támogat az Irodalmi Rádió

Rádió A miskolci Irodalmi Rádió szimpatikus módon az amatőr zenészek felkarolását tűzte zászlajára. Ez éterbe kerülésben, fellépési lehetőségben, webes bemutatkozásban a rádió honlapján, de leginkább a Legjobb zenész díj 2008. pályázatban valósul meg, melynek legjobbjai CD-re is felkerülhetnek egy-egy számmal. A lehetőségekről és a részletekről beljebb olvashattok, a rádió zenészeknek szóló leírásában.Szereplés az Irodalmi Rádió műsoraiban

Az Irodalmi Rádió folyamatos bemutatkozási lehetőséget nyújt zenészeknek, zenekaroknak. Amennyiben van már kész hangfelvételed, CD-d, küldd el nekünk postán az Irodalmi Rádió, 3503 Miskolc, Pf:8/P címre. Meghallgatjuk, és a legjobb számokat folyamatosan játsszuk műsorainkban. A játszott számok megjelennek MAHASZ és ARTISJUS játszási listánkban. Minden szám beküldésénél kérjük a következő adatokat feltüntetni, amennyiben azok nem szerepelnek a CD-borítón:

  • előadó, együttes neve
  • dal címe
  • kiadó
  • kiadás éve
  • szám hossza

Bemutatkozási lehetőség rendezvényeinken

Az Irodalmi Rádió számos felolvasóestet tart Miskolcon és az ország más településein,valamint. évente megrendezzük nyári táborunkat. Ezeken a rendezvényeken is örömmel adunk bemutatkozási lehetőséget zenész partnereinknek. Amennyiben élnél egy-egy ilyen lehetőséggel, jelezd nekünk levélben.

Zenész partnereink megjelenése honlapunkon

Amennyiben szeretnél állandó zenész partnereink sorába csatlakozni, a beküldendő felvétel mellé csatolj fényképet, bemutatkozást és (ha van) a zenekar honlapjának címét. Így bemutatkozhatsz honlapunkon. (A jövőben tervezzük – amennyiben zenész partnereink is szeretnék – a bemutatkozó oldalakon mp3-ak elhelyezését akár részlet, demo, akár teljes szám formájában).

Legjobb zenész díj pályázat 2008.

Az Irodalmi Rádió alkotóközössége 2006 óta megválasztja legjobb szerzőjét és legjobb előadóját. 2007-ben ehhez csatlakozott a Legjobb zenész díj is, melyet idén is szeretnénk kiosztani. Ha szeretnél a díjra pályázni, nem kell mást tenned, csak jelentkezni az irodalmiradio@caracom.hu címen „IR legjobb zenész díj 2008 pályázat” tárgymegjelöléssel legkésőbb szeptember 15-ig. Válaszul elküldjük számodra az Irodalmi Rádió szerzőinek legjobb alkotásait, melyek közül ha megzenésítesz legalább egyet, és a kész felvételt elküldöd nekünk, már részt is veszel a pályázaton. A legjobb zenészt az IR vezetősége választja ki, az általunk legjobbnak ítélt dal szerzője kapja a díjat. Az eredményhirdetésre születésnapi ünnepségünkön kerül sor, melynek időpontja október vagy november hónapra tehető.

Megjelenés CD-n

Amennyiben elegendő megfelelő mennyiségű és minőségű dal érkezik pályázatunkra, úgy a felvételeket 2009-ben kiadjuk egy válogatás CD-n. A kiadásról természetesen egyeztetünk, és szerződéseket kötünk minden vers és dal szerzőjével, előadójával. A dalok természetesen ezen válogatás-CD mellett a dalszerzők saját kiadványain is megjelenhetnek.

Amennyiben tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, várjuk jelentkezésedet!

Irodalmi Rádió – A gondolatok és az ihlet rádiója
http://portal.irodalmiradio.hu
irodalmiradio@caracom.hu
3503 Miskolc, Pf:8/P
20/544-0372

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak