A dobos másság

Azt egyelőre nem tudni, hogy a minden bizonnyal Ken-szimpatizáns gyártó Barbie melyik testüregéből rántotta elő a rózsaszín dobverő ötletét, vagy tényleg arról van szó, hogy már koncert közben is kifejezésre kell juttatnunk nemi identitásunkat.A Foxy Drummer mindenesetre most egy egész sorozat hikorifából készített 5A-s rózsaszín dobverővel ajándékozta meg az emberiséget, legalábbis annak azt a részét, amelyik következő fellépésén így szeretne kitűnni a konzervatív mezőnyből. Ha még bárki számára kétséges lenne a származási hely, ezennel eláruljuk: az Egyesült Államokban keresendő.

A cég állítja, hogy termékeit – a többi festett dobverőt gyártó céggel ellentétben – nem csapja össze: a rózsaszín olyan lassan csöppen a fára, hogy azt bármelyik, szép nyárestén tábortűz fölé tartott Barbie-baba megirigyelhetné. Ez az eljárás ugyanis szerintük rendkívüli módon megnöveli a festés tartósságát.

Ki lehet próbálni, egy pár dobverő ajánlott fogyasztói ára 15 dollár. De aztán rózsaszín mutatóujjaitokkal nem ér vádlón felénk bökdösni!

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak