A tHUNder duó amerikai kiadóval szerződött

A Dörnyei Gábor és Horváth Kornél alkotta tHUNder duó újabb sikert könyvelhet el. Az Egyesült Államok legnagyobb ütőhangszeres kiadványokkal foglalkozó kiadója, a HUDSON Music szerződtette le a duó legújabb produkcióját, a "tHUNder Duo with Dom Famularo” dvd-t.

A duó a Hudson Music kiadóval globális terjesztésre szóló ötéves exkluzív szerződést kötött, mellyel így a Kiadó 100-as toplistájára is felkerült. Horváth Kornél és Dörnyei Gábor felvételét ezek után olyan neves sztárok nevei között találhatjuk meg, mint Vinnie Colaiuta, Horacio El Negro Hernandez, Steve Gadd, vagy Chad Smith.

A tHUNder duó egyedi és különleges játéka nagy hatással volt az amerikai kiadóra. Rob Wallis, a cég társalapítója és társelnöke szerint ez a produkció bármelyik New York-i vagy Los Angeles-i stúdióban megállná a helyét.

Megalakulásuk óta előadásaikkal sorra kivívják a hazai és a nemzetközi szakma elismerését, melyeket időről időre kritikusok, szakírók is megerősítenek.

Az elmúlt hónapokban a tengertúli megjelenések mellett számos európai szaklap nyilatkozott elismerően a formációról. Többek közt a Rhythm Magazine és a Drummer Magazine hasábjain olvashatunk a duó sikereiről.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak