Felütés Hodek módra

2012. január 14-én, 20 órai kezdettel kerül megrendezésre a David Hodek Group koncertje, melynek ez alkalommal a Fesztivál Színház ad otthont. Az est során közreműködik a dobok mögött David Hodek, továbbá Casey Benjamin, Corcoran, Andreas Varady, Sárik Péter és vendégük Juraj Bartoš.

A 13 éves Hodek Dávid kinőtte a csodagyerek jelzőt, és már a dobos társadalom elismert tagja. Káprázatos játékával éppúgy lenyűgözi a laikusokat, mint a szakmabelieket. A 2011-es Jazz Showcase egyik kedvence volt és 2012 januárjában ismét hazánkban játszik egy egészen különleges formációval.
Az egyik legnépszerűbb hazai jazz zongorista Sárik Péter már kiskora óta nyomon követi munkáját, aki pártfogója és zenésztársa. Casey Benjamin szaxofonost, Stefon Harris és Robert Glasper zenekarainak alappillérét, illetve Corcoran Holt bőgőst, Kenny Garrett sem kellett vasvillával kergetni, hogy elfogadják a felkérést, és együtt zenéljenek az ifjú Dáviddal. Felettébb ígéretes este elé néznek a látogatók. A magával ragadó dinamikus lüktetés nem maradhat el, hiszen jelen lesznek a néhol rockos, néhol R’n’B-s alapokra helyezett szerzemények. A hallgatóságnak pedig nincs más dolga, mint engedni, hogy magával ragadja ez az egyedül álló hangzásvilág.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak