Nincs szilveszter ütős zene nélkül!

Búcsúztasd az óévet és köszöntsd az újévet idén az Amadindával és Presser Gáborral a Művészetek Palotájának Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében! A már hagyománnyá vált szilveszteri koncert során a népszerű LGT dalok mellett klasszikus és könnyűzenei ütős művek is elhangoznak a világ egyik legeredetibb ütőegyütteseként számon tartott Amadinda tolmácsolásában.

A szilveszteri koncert hagyománya hosszú évekre nyúlik vissza; szinte már egy évtizede, hogy különleges zenei csokrot állít össze a közönség számára az Amadinda az év utolsó estéjére. Az egyedülálló est során olyan dalok, művek is elhangzanak, melyek kizárólag csak ezen a koncerten lesznek hallhatóak.

A koncert első részének minden mozzanata pontos, precíz tervezést igényel, hogy az éjfél pillanatáról senki se maradjon le. Ekkor nagyrészt az Amadinda repertoárjából, így a kortárs ütőhangszeres művek gyöngyszemeiből, legnépszerűbb darabjaiból hallhat a közönség válogatott műveket. Közreműködőként a koncert vendége, Fassang László fogja megszólaltatni a „hangszerek királynőjét”, az orgonát. 2011 utolsó perceit Johann Sebastian Bach zenéje, majd az Amadinda gongjainak hangja tölti ki.

A 2012-es évet hagyományosan egy Strauss-polka köszönti. A második részben, éjfél után Presser Gábor lép a színpadra: az örökzöld dalok és az új köntösbe öltöztetett LGT slágerek megismételhetetlen pillanatokat szereznek a közönségnek.

 
Jegyárak: 7000, 9000, 10000, 12500, 13500, 15000, 17000 Ft
close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak