Dobverseny!

Ismét lehetőséget kap egy dobos, aki ingyen vehet részt a III. Dobmánia Táborban. A tavalyi évhez hasonlóan most is a youtube-ra kell a verseny videóját feltölteni.

A III. DobMánia Tábor esélyegyenlőségi programjaként indítja már második alkalommal videóversenyét. A verseny célja, hogy azok is lehetőséget kaphassanak a táborban való részvételre, akiknek ez anyagi nehézséget okoz, de kiemelkedő tehetségük ezt indokolttá tenné.
A nyertes dobos 6 napnyi felejthetetlen zenei élményeket nyer, 6 dobtanár 5 kurzusát, valamint a tábor részeként 5 koncertet – várhatóan a magyar zenei élet kiválóságaival közreműködve.
Ahhoz, hogy részt vegyél a versenyen nem kell mást tenned, mint feltöltened az általad készített videót III. Dobmánia Tábor Dobverseny – (neved) címmel. A videó maximum 5 perces lehet, a témát szabadon választhatod. A videó linkjét küldd el a dobmaniatabor@gmail.com e-mail címre.
Beadási határidő: 2012. május 1.
Elbírálás: 2012. május 31.
A zsűri tagjai: Martonosi György, Nesztor Iván, Korompay Zsolt, Bordás József

Bővebb információt a tábor weboldalán kaphatsz! Ha mégis személyesen szeretnél tájékozódni, akkor megteheted február 25-én, a Dobosok Farsangján, ahol DobMánia Tábor stand is vár benneteket. Emellett belekóstolhattok a tábor hangulatába is Korompay Zsolt workshopján.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak