10 évesek vagyunk! Megújult a RitmusDepo!

Köszöntünk Benneteket a megújult RitmusDepo-n! 2012-ben ünnepeljük fennállásunk 10. évfordulóját, melyet ez alkalommal végre egy vadonatúj külsővel és belsővel is megkoronázunk. Ebben a cikkben megtudhatod, mi vár Rád az új portálon.

  

 

 

Menü
A honlap szerkezete a korábbiakhoz képest kis mértékben változott. A menüsor leegyszerűsödött, valamint bekerültek új elemek is. A RitmusDepo és a HangZóna fuzionálásával több funkció és szolgáltatás új lett, illetve új arculatot kapott.

 

Cikkek
A cikkek menüpont az előző honlaphoz képest újítás; itt megtalálhatjátok korábbi cikkeinket, híreinket, rovatonként kategorizálva.

 

Hozzászólás
A Fórum túlterhelése nélkül, közvetlenül a cikkekhez van lehetőségetek hozzászólni. Természetesen a hozzászólásokra is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a Fórum használatára.

 

Videók
Itt jelenleg az internetről összegyűjtött, és az ütős társadalom számára érdekes és hasznos videókat láthatjátok. A későbbiekben csak saját klipjeink lesznek itt elérhetőek: videóblogot, videó-csatornát indítunk, melyeken interjúkat, beszámolókat és egyéb filmanyagokat láthattok.

 

Tanulj!
A korábbi oldalon is – habár más néven – meglévő menüpontot egyszerűsítettük. Itt az összes oktató jellegű cikket, videót, hanganyagot, tanulmányt találhatjátok. Ebbe a menüpontba szakdolgozatok is kerülnek, melyeknek szakmai tartalmi jelentősége igen nagy. Amennyiben Te is szívesen látnád szakdolgozatodat a RitmusDepo-n, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

HangZóna
A HangZóna legfontosabb szolgáltatásai és a RitmusDepo már korábban meglévő funkcióinak keveréke ez a menüpont. Itt adatbázis jelleggel megtalálhatóak lesznek országunk ütőegyüttesei, hazai gyártóink, iskolák, stúdiók stb. Ezenkívül aktuális állásinformációk, kurzus- és versenykiírások olvashatók a rovatok között. Fontos! Számos itt található funkció kizárólag regisztrációs díj ellenében vehető igénybe, melynek mértékéről a Médiaajánlatban és a Szabályzatokban olvashatsz.

 

Zenészek
A menüpont jellege megmaradt, viszont kibővült iskolák és boltok keresési lehetőségével is.

 Fontos! Az adatlapotokat feltétlenül frissítsétek, és igazítsátok az új lehetőségekhez, formákhoz!

 

Fórum
A RitmusDepo megújulásával a Fórumon is új élet kezdődik. A régi topikok továbbra is olvashatók, elérhetők, de már lezárt állapotban. A Szabályzat is megújult, valamint aktívabb moderátori jelenlétre számíthattok. Kérünk Benneteket a kulturált, és egymást tiszteletben tartó véleménynyilvánításra!

Ezen kívül a közeljövőben bevezetjük a karma rendszert, a felhasználók online-státusz jelentését, saját zárt topikok létrehozásának engedélyezését stb.

 

Apró
Az apró – a tisztánlátás és az új szabályok miatt –, jelenleg üres, melyért megértéseteket kérjük. Feltöltés előtt feltétlenül olvassátok el a megváltozott Szabályzatokat!

Az Apró minden olyan szolgáltatása, ami eddig is elérhető volt, ingyenes, de az egyéb szolgáltatások (több kép feltöltése, napi frissítés, kiemelés) kreditvásárláshoz kötöttek.

 

Info beküldése
Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a RitmusDepo közössége építse önmagát, ezért kérünk Benneteket, koncertjeitek dátumát, leírását küldjétek be a menüsor alatti levél ikonra kattintva.

 

RSS
A Felütés és az Apró elérhető lett RSS alkalmazáson keresztül is

 

Facebook
A megújult RitmusDepo integrált Facebook kapcsolattal rendelkezik, cikkeinket lájkolhatjátok, megoszthatjátok. Ezzel párhuzamosan Facebook oldalunk is naprakészen működik.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak