Újra Cegléd, újra Dobos Gála

Cegléd évről évre otthont ad az év egyik legfontosabb ütőhangszeres eseményének, a Nemzetközi Dobos Gálának, mely a sorban már a 18. rendezvény. Ez alkalommal is kiváló magyar- és nemzetközi zenészek mutatják be a tudásuk legjavát.

A Nemzetközi Győri Ütős Fesztivál után Cegléden is fellépnek kíváló zenészeink, hazánk fiai és lányai, úgymint Borlai Gergő, Banai Szilárd, Wolf Kati, Wesser Patrik az óvodás-korú dobos tehetség és tanára Kovács János, valamint a Fenyvesi Márton Egotrip színeiben Dés András és Oláh Gábor.

Külföldi sztárvendég is látogat hozzánk, az USA-ban élő, perui származású Alex Acuna személyében. Az immár 68. életévében járó sztárdobos pályája során olyan zenészekkel játszott együtt, mint Elvis Presley, Ella Fitzgerald, Plácido Domingo, Herbie Hancock, Carlos Santana, Antonio Carlos Jobim, U2, Peter Gabriel és még sokan mások…

A gála programját 15.00 órától ütőhangszer kiállítás és vásár, valamint 16.00 és 18.00 között Gulli Briem közreműködésével Yamaha elektromos dobokon workshop is színesíti, melynek helyszíne a Dózsa Kollégium ebédlője (Cegléd, Rákóczi út, 50-56)

Belépőjegyek 4000 Ft-os áron kaphatóak!

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak