Carl Palmer újra Magyarországon!

Ismét nálunk jár a "dobosok dobosa", Carl Palmer! A beszédes nevű Pictures At An Exhibition körút keretében Budapestre is ellátogat, méghozzá május 3-án 20 órakor, az A38 hajóra.

Carl aktuális turnéját 2011 őszén, az Egyesült Államokban indította. A közel két órás programban ezúttal az ELP legszebb instrumentális darabjai is szerepelnek majd. A koncerten a már megszokott power trió tagjaként láthatjuk majd a dobost, Paul Bielatowicz gitáros és Simon Fitzpatrick basszusgitáros társaságában.

 

Senki sem vádolhatja maradisággal az idén 62 éves Carl Palmert, sőt: az is előfordulhat, hogy a dobos rajongóinak egy része nem is tudja, mi fán teremnek azok a kütyük, amiken nemrég vált elérhetővé a legendás zenész. Bizony, Carl Palmer fent van az iTunes-on! A dobosok dobosának felszerelését immár iPhone okostelefonon, továbbá iPod és iPad készülékeken is meg lehet idézni, méghozzá a Play Carl Palmer’s Drums nevű mobil alkalmazás segítségével.

 

jegyár: 5.900.- Ft
Jegyek válthatók a TEX és a Ticketportal hálózatában, az A38 Hajón, a CD Pincében és a Lemezkuckóban, vagy megrendelhetők a LiveSound Productions oldalán.

 

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak