Újabb duó projekt dobbal

Újabb duó jelent meg, Drum and Dj néven. A formáció hivatalos, bemutatkozó videója nemrég készült el. A Drum And Dj (Tomek és Dj Pozsi) Dubstep, DnB, Electro, HipHop alapokat élőben mashup-ol, remixel, amit dobolással, scratch-el, a-capellákkal és effektekkel egészít ki és tesz egy élő színpadi produkcióvá.

Tomek és Pozsi 2011 nyarán kezdett el együtt dolgozni kétszemélyes Live act project-jükön, amivel a Hangfoglalás 2011-en mutatkoztak be először, melyből két videó is készült. A közeljövőben terveznek videóklippet, kreativitást és energiát sugárzó fellépéseket, melyeket vizuális elemekkel is kiegészítenek.

 

Pozsi 1989-óta dj-zik, 4 különböző dj versenyt nyert (DMC, Gemini, Open, Fila rap jam dj battle). A 2001-ben rendezett DMC világbajnokságon is nagy sikerrel vett részt. 2001-ben Pozsi meghívást kapott az SXSW legrangosabb zenei expojára Austinba, ahol Scratch and Bass szettjét adta elő. 2006-ban Pozsi Basic-el elkészítette az Magyar Televízió zenei arculatát, amely népzenei elemeket modern elektronikus zenével ötvözött (DnB, Electro,Trip Hop) amely számos hazai és nemzetközi elismerésben részesült. 2011-ben jelent meg Basic-el közösen készített Analog Cuvée nagylemeze.

 

Tomek 2000-ben a Magna Cum Laude alapító tagjaként érte el első komolyabb zenei sikereit. 2005-ben új zenei irányt véve a NEO zenekar dobosa lett. A NEO állandó koncertdobosaként számos hazai és külföldi rangos zenei fesztivál résztvevője. 2011-ben több zenei formációhoz is csatlakozik, mint a Kozma Orsi Pop Up Band és a Radio Panic, illetve hangszerelőként és producerként a Czerovszky projekthez.

 

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak