Nyughatatlan 2 éve

A két éve alakult Nyughatatlan zenekar többnyire Johnny Cash dalait játssza, de repertoárukban megtalálhatóak az 50-es évek legnagyobb rockabilly slágerei is. A zenekar felállása sokat változott az elmúlt időben, háttér énekesekkel, alkalom adtán szájharmonikással, és billentyűssel is bővült a csapat. A születésnapi koncerten a VHK és a Replika zenekar tagjai is besegítenek.

A két éves szülinapot Budapesten a „világ legjobb klubja” elnevezéssel titulált A38-as hajón fogják megrendezni, ahol a Vágtázó Halottkémek dobosa, Király Zoltán fogja a dübörgő ritmusokat adni.

 

-A hajókázás 05.24-én csütörtökön kezdődik, és számomra 05.27-én hajnalban fog véget érni, ugyanis egy dupla koncertet adunk a VHK-val 25-én, és 26-án. A Nyughatatlan zenekarral sokat szoktam még mindig játszani, bár az időm nem nagyon engedi, hogy minden bulin ott lehessek. Lehet, hogy ezt a Nyughatatlan fiúk és lányok nem is bánják, mert sokszor a műfajtól messze álló duplázót is gyakran becsempészem a Johnny Cashek közé. Mondta Király Zoltán.

 

Debrecenben pár hónapja nyitotta meg kapuit az első romkocsma, ahol 05.27-én több vendégzenész is a színpadra lép a zenekarral.

 

-Csató Dóra, a zenekarunk énekesnőjének édesapja lesz a vendégünk. Csató Petivel a Replika énekes gitárosával korábban már játszottunk együtt. Nagyon érdekesnek, és izgalmasnak találjuk azt, ahol ez a két nagyon különböző műfaj találkozik egymással. Egyébként lesz még egy meglepetésünk. A koncerten Sárvári Géza (zongorista) közreműködésével eljátszuk a „You never can tell” című Chuck Berry dalt, amire a Ponyvaregény című filmben Vincent (John Travolta), és Mia (Uma Thurman) táncolt. Közben egy rögtönzött táncverseny is lesz, és a legnépszerűbb párnak nyeremény is jár majd. Roncsbárban 05.27-én lépünk fel, kb. 21:00 kor lesz a kezdés. – Mondta Kovács Kornél

 

Szóval aki kedvet kapott, 05.24-én az A38as hajón a helye, 05.27-én Debrecenben a Roncsbárban a ünnepelheti a Nyughatatlan zenekar 2 éves szülinapi buliját. További információkért látogassatok a zenekar hivatalos oldalaira.

 

Info: www.anyughatatlan.hu
www.facebook.com/anyughatatlan

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak