Nikolai Ivanov és az OM koncert

A nagy hagyományokkal rendelkező eBIT Jazz Club ez alkalommal egy különleges tavaszi koncerttel várja a műfaj könnyedebb dallamait is kedvelő közönségét.
Nikolai Ivanov -OM olyan zenét játszik, amely magába foglalja a jazz, az ethno, az ambient, a new age, a minimal és a folk elemeit.
 

Nikolai Ivanov világszerte és hazánkban is elismert művész:
4 alkalommal lépett fel a Sziget Fesztiválon, 16-szor az Expanzió Összművészeti Fesztiválon. Fellépett a Trafóban, többször a Fonóban, a B52 hajón, Gödörben, egyetemeken, galériákban, továbbá számos alkalommal a Bolgár Kulturális Intézetben. 14 filmhez írt filmzenét, 1996-ban pedig kezdeményezője volt az Everest elnevezésű kéthetes expedíciós koncertnek, amivel mint a világon a legmagasabb helyen előadott koncert bekerült a Guiness rekordok könyvébe.

Az eBIT e-Business Management Consultants Kft. a közép-kelet európai piacokon ERP és üzleti intelligencia, stratégia és audit, elektronikus számlázás, elektronikus fizetések és elektronikus kereskedelem területeken vezetői tanácsadásra szakosodott független vállalkozás. Tudásunkért, kreativitásunkért, objektivitásunkért és professzionalizmusunkért fizetnek minket.

 

  • Időpont: 2012. 05. 30. 20 óra
  • Helyszín: Dürer-kert
  • A koncertre a belépés díjtalan.

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak