I. Budapesti Nagy Hangszerválasztó

A június 1-jén és 2-án megrendezésre kerülő jubileumi X. Budapesti Nagy Sportágválasztóval egy időben és egy helyszínen rendezik meg az I. Budapesti Nagy Hangszerválasztót.

 

A Nagy Hangszerválasztó ötlete közel 2 éves előkészületi munka után érett meg arra, hogy a júniusi Budapesti Nagy Sportágválasztó keretein belül megvalósulhasson. A szervezői munkálatok a Nemzeti Erőforrás Minisztériummal, a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetségével valamint a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezetével összefogva közösen zajlanak. A rendezvényen a látogatók hangszerek széles választékával találkozhatnak majd, és a Nagy Sportágválasztóhoz hasonlóan, alkalmuk nyílik azok kipróbálására, zenetanárok és szakemberek instruálása mellett. A Nagy Hangszerválasztó is egy igazi információs bázis lesz mindazoknak, akik a hangszeres tanulás iránt érdeklődnek, elméleti és gyakorlati síkon egyaránt.

 

A Hangszerválasztó május 18-19-én Dunaújvárosban debütált, majd június első hétvégéjén Budapesten, és a szervezők reményei szerint idén szeptembertől már a többi nagy sportágválasztós városban is találkozhatnak a látogatók ezzel a kezdeményezéssel.

 

Időpont: 2012. június 1-2.
Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/A

 

A rendezvények díjmentesen és korhatár nélkül látogathatóak!

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak