Különleges látvány az A38-on

A hazai indie-rock színtér egyik legnépszerűbb zenekara (Óriás) egy feltörekvő, fiatal és nagyon tehetséges együttessel (ZeropozitvE), illetve a magyar-orosz együttműködésből megalakult Kollaps-szal lép fel az A38 fedélzetén. A három zenekar koncertjéről televíziós felvételt is készít a Hajó, amit egy későbbi időpontban mutat be a magyar Televízió. Mindez nagyszabású látványvilággal felturbózva az A38 és az MVM speciális koncertsorozatában, a Kiégő Izzók közreműködésével.

 

A koncert egyúttal az A38-MVM Fényműhely sorozat része. A Magyar Villamos Művek által támogatott sorozat fő célja, hogy a szokványos koncertkereteket különleges látványelemek, fény- és videotechnika segítségével tágítsa és varázsolja a fellépéseket egészen egyedülállóvá. Magyarország egyik leginnovatívabb vizuális brigádja, a Kiégő Izzók alkalomról alkalomra egyedi koncepció szerint építi be a színpadot, világítja és vetíti meg az A38 Hajó külső felületeit és hoz létre, A38 Fényfestés címmel többnapos fényinstallációkat az A38 Kiállítóterében.

 

Időpont: 2012. július 13., péntek 21 óra

Jegyár: 500 Ft, elővételben kapható. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), vagy személyesen az A38 Hajón.

 

A38 – Jegyvásárlás
http://www.a38.hu/hu/program/orias-zeropozitive-hu-kollaps-hu
 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak