20.000 magyar zeneszám és debütálási lehetőség

Már több mint 20 ezer magyar zeneszám található a Muzzia streaming szolgáltató repertoárjában. Most a Muzzia kiterjeszti tevékenységét és megjelenési, debütálási lehetőséget nyújt minden hazai zenésznek, zenekarnak, akik önálló zenei anyaggal rendelkeznek. Természetesen a Muzzia-n nem csak a zenei anyagok lesznek elérhetőek, hanem – a lehetőségeikhez mérten – felületeiken is támogatják az általuk tehetségesnek ítélt zenei alkotásoknak.

A Muzzia, mint streaming szolgáltató, 13 milliós tartalommal rendelkező szolgáltatás zenetára naponta több ezer dallal bővül. A virtuális zenetárban megtalálhatók a legnagyobb (EMI, Sony, Universal Music, Warner Music) és több független, nemzetközi és hazai kiadó anyaga is.

 

A Muzzia a magyar zenék megjelenítésére kiemelt figyelmet fordít.

 

A Muzzia több mint 13 milliós zenetára minden új felhasználó előtt nyitva áll, mivel 30 napig ingyen vehető igénybe. A szolgáltatás számítógépen és okos telefonon (Android, iPhone) egyaránt korlátlanul használható a teljes szolgáltatás.

 

A Muzzia természetesen offline is elérhető, így a felhasználó által kiválasztott zenék korlátlanul offline is hallgathatók, de mégsem foglalnak helyet a telefonon.

 

A www.muzzia.com várja minden olyan zenész, vagy zenekar jelentkezését, akik szeretnék elérhetővé tenni saját anyagaikat az online térben.

Zenekari bemutatkozások az alábbi címre küldhetőek: zenekar@muzzia.com

 

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak