Idén is Jazzy Fesztivál!

A tavalyi nagy sikerrel való tekintettel szeptember 21. és 23. között ismét az igényes zenéé lesz a főszerep Jazzy Fesztiválon, a Millenárison. A három napos rendezvényen fellép a London Community Gospel Choir, Chuck Loeb gitáros és a De Phazz.

1. nap London Community Gospel Choir

 

A London Community Gospel Choir, Nagy Britannia immár elsőszámú modern gospel kórusát Bazil Meade, a neves gospel énekes álmodta meg és hívta életre 1982-ben. Azonnal európai ismertségre tettek szert sokoldalú zenei stílusukkal és lüktető színpadi mozgásukkal. Az elmúlt évek során keresztül-kasul beutazták a Földet, csak az elmúlt évben 25 országban százezrek előtt zenéltek.

A mai napig ők a szigetország legaktívabb és legismertebb gospel kórusa. Stílusban és előadásmódban is rendkívüli változatosságot mutató, soknemzetiségű csapatról beszélhetünk, amely akár öt, akár háromszáz 300 fős felállásban is katartikus koncertélményt tud nyújtani. Az „Anglia legjobb hangja" cím mellett tíz lemezzel és több száz koncerttel büszkélkedhetnek. Tehetségüket mi sem jelzi jobban, hogy olyan nagyágyukkal dolgoztak már együtt, mint Madonna, Elton John, a Rolling Stones vagy éppen Paul Mc Cartney! Bársonyos hangok, szárnyaló ének, fantasztikus kórus, vallási áhítat, mindez művészi előadással párosulva szeptember 21-én a Millenárison.

 

2. nap – Chuck Loeb

 

Szeptember 22-én egy fantasztikus virtuóz gitáros, Chuck Loeb lép fel, muzikalitása és líraisága utolérhetetlen, egyike a smooth-jazz alapítóinak. Egy zseniális gitáros, aki játszott Stan Getz-el és a Fourplay-el, végre Budapesten is megmutatja, miért tartják korunk vezető gitárosának. Közreműködik: Intermezzo Trio
 

3. nap – De Phazz

 

Mi köti össze a New jazzt, a latin ritmusokat és a lélekkel teli éneket? Európa vezető Jazz zenekara, a De Phazz!

 

A Jazzy Fesztivál záró eseménye szeptember 23-án a De Phazz, zenéjük egyszerre színvonalas és könnyen befogadható igényes lounge zene.

 

2012. májusban jelent meg új lemezük az Audio Elastique, amelyről szintén hallható lesz néhány a dal a Budapesti koncerten.

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak