2 napos maraton a megújult New Orleans Klubban

A Budapest Bár zenekar idén ünnepli fennállásának 5. évfordulóját. Az évfordulót a zenekar szeretné több szempontból is emlékezetessé tenni, ezért az őszi-téli időszakban sok különleges zenei programmal és egyéb, a zenekarhoz kapcsolódó projekttel találkozhatnak majd a rajongók. Az 5. születésnaphoz kapcsolódó eseménysorozat első programja az a két napos maratoni koncert a New Orleans Klubban, amely az ős- és frissebb Budapest Bár rajongóknak egyaránt kedvez: előbbieknek azért, mert ismét előkerülnek azok a Budapest Bár dalok, amelyekkel kezdődött a zenekar története, és amelyeken keresztül megszerették őket, utóbbiaknak azért, mert ezeket a dalokat talán még sosem hallották élőben.

 

Hogy egyetlen dal se maradjon ki a repertoárból, a két este alatt a Lovag utcai klub színpadán megfordul az összes jelenlegi Budapest Bár tag. A második koncert (szept. 19.) vendége lesz Szalóki Ági, aki egy éven át volt a Budapest Bár tagja, és szerepelt a zenekar első – Volume 1 című – lemezén. Koncertkezdés mindkét napon 20 órakor lesz. A helyszín 18 órakor nyit és megújult étlappal várja a vacsorázni vágyókat.

Szeptember 18-án fellépnek: Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Ferenczi György, Keleti András, Lovasi András és természetesen a zenekar: Farkas Róbert, Farkas Mihály, Ökrös Károly, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc

Szeptember 19-én fellépnek: Behumi Dóri, Rutkai Bori, Szalóki Ági, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Kiss Tibor, Szűcs Krisztián, valamint a zenekar: Farkas Róbert, Farkas Mihály, Ökrös Károly, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc

Szeptember 25-én a zenekar utoljára játssza Budapesten a Hoppá! című koncertszínházi előadást a MOM Kulturális központban. Erre az alkalomra jelenik meg az előadás alapján készült DVD is.

Jegyek: 2 napos ülő- vagy állóhelyes bérlet; választott napra szóló álló- vagy ülőhelyes jegy
Jegyvásárlás: www.jegymester.hu; New Orleans Klub pénztára (VI. Lovag u. 5.)

Bővebb információ: www.budapestbar.hu
 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak