MR2 Szimfonik+ a Müpából

A Pannonia Allstars Ska Orchestra legendásan energikus élő koncertjeivel pillanatok alatt jutott el az underground klubok deszkáiról a Sziget Fesztivál nagyszínpadára, és vált minden jelentős magyar zenei fesztivál egyik kihagyhatatlan kedvencévé. Közös koncertje a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával táncos lábúaknak, hangverseny-látogatóknak és zenei ínyenceknek egyaránt felejthetetlen élményt ígér. A nagyzenekar és a ska zene magyarországi mesterei 2011-ben a Sziget Fesztiválon mutatkoztak be először együtt. Az ott aratott nagy siker, majd többhónapos előkészületek után a Művészetek Palotájában végre egész estés koncerten szólalnak meg szimfonikus átértelmezésben a PASO legismertebb slágerei.

A közönség hallhatja például a System Connection, a Budapest, A Tenkes kapitánya és a Hungarian Dish című dalokat, valamint a márciusban megjelent Lovemonster számait. A dupla album táncolós ska, rocksteady, mento, pszichedelikus reggae, dub és karibi hangulatait ezen a különleges fellépésen is az MR Szimfonikusok fűszerezik tovább. A nagyzenekari átiratokat Subicz Gábor jegyzi.

 

Az MR2 Szimfonik+ a Müpából az MR2-Petőfi Rádió 2011-es kezdeményezésének önálló érvényű televíziós továbbgondolása a Művészetek Palotája és az m1 koprodukciójában. Annak idején több könnyűzenei együttes lépett színpadra a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával, együttesenként két-három dal feldolgozásával. A sikeres ötlet alapján ezúttal egy együttes teljes és különleges koncertet nyújtó zenei anyaga kerül átdolgozásra. A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem igazi koncertélményt nyújt a közönségnek, miközben egy új műsor felvételének a kulisszatitkai is feltárulnak.

Jegyárak: 2900, 3500, 4500, 5900 Ft

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak