Varázsszer a legújabb Wasabi Kht. videóklip

Elkészült a Wasabi Kht. zenekar második klipje, Elixír címmel. A csapat a nyári fesztiválszezon egyik közönségkedvencét választotta ki, mely Hajdu Nelli énekesnő és Nagy Gábor gitáros közös szerzeménye. A Wasabi Kht. zenéjét a rock, pop, jazz és elektronikus zene egyvelege jellemzi. Nagy Gábor (ex-Zanzibár) gitáros, és az elbűvölő jazz-énekesnő, Hajdu Nelli, alapították a zenekart, Hain Rékával (basszusgitár), Bodzsár Tamással (billentyű, trombita) és Kludovácz Csabával (dob) 2010-ben.

A Heaven Street Seven legutóbbi két klipjét rendező Hosszú Gábor készítette a Wasabi Kht. második videóját az Elixír című dalhoz, melyet Schram Dávid kevert. Hain Réka, a zenekar basszusgitárosa pedig ezúttal sem csak zenészként, hanem a klip vágójaként is részt vett a munkában. A választás a nyári fellépések láthatóan legnépszerűbb számára esett. – A szám egy átvágott, elkeseredett lány panaszkodását jeleníti meg, dalba öntve.

 

Az image-klip stílusú videón a zenekar látható a képsorokon, egyedül Nelli jelenik meg külön, 4 különböző karaktert alakítva. Ez is azt sugallja, hogy bármilyen típusú nő kerülhet olyan helyzetbe, amiről ez a szám szól – árulta el a forgatásról Nagy Gábor gitáros.

 

A klubszezon alatt a fővárosban és több vidéki helyszínen is találkozhatunk a zenekarral, közben folyamatosan írják az új dalokat bemutatkozó albumukhoz, ami előreláthatólag 2013 őszén fog megjelenni, míg a következő klip megjelenését valamikor a tavasz folyamán tervezik.
 

 

 

 

Információ:

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak