Évzáró koncertek az Akváriumban

December 27-én a Supernem – ahogyan egy évzáró koncerten elvárható – a megszokottnál hosszabb s meglepetésekkel is vastagon tűzdelt, akár a készülő új lemez egy dalát is megízleltető koncertmenüt tálal a közönség elé. Négy hazai csapat – Subscribe, Leander Rising, Insane, The Idoru – úgy döntött, hogy egyesíti erejét és közösen járják be az országot. A négy zenekarban közös, hogy már mindannyiuk zsebében ott lapul egy Fonogram-díj. Az őszi turné utolsó, december 28-i budapesti állomása az Akvárium Klub! És december 29-én jön a Vad Fruttik, a fesztiválközönség egyik kedvenc zenekara!

2012.12.27. csütörtök
21:00 Supernem

 

Supernem évzáró koncert az Akváriumban: “kézen állni mindennek tetején”

 

A 2011-ben megjelent Tudományos fantasztikus pop a Supernemet rakétaként röpítette a magyar könnyűzenei élet sztratoszférájába: a rajongók és a koncertjeikre látogatók száma megsokszorozódott, az album szinte valamennyi dala slágerré vált, az ahhoz készült klipek pedig komoly szakmai elismerést is hoztak a zenekar számára. Idén nyáron aztán már a fesztiválok nagyszínpadain bizonyíthatták, hogy a hazai színtér egyik legenergikusabb s egyszersmind legkiforrottabb produkciójává értek. Az őszi budapesti koncertjük után, melyet teltház előtt tartott az A38-on, a zenekar az Akvárium Klubot választotta immár hagyományos, évzáró koncertje helyszínéül. Nem véletlenül esett az együttes választása a főváros szívében működő klubra. A közel 1000 főt befogadni képes Akvárium egyszerre koncerthely – igazi, nagy koncertteremmel- és ízig-vérig klub is, ahol bárki megihat egy sört a fellépés után mindig és jogosan szomjas fellépőkkel.

Belépő a koncert napján: 2 000 Ft
Elővételben a helyszínen és a jegy-hu-n: 1 700 Ft

 

 

2012.12.28. péntek

18:00 Kapunyitás
19:00 Csakazértis
19:50 Insane
20:50 SUBSCRIBE
22:20 LEANDER RISING
24:00 The Idoru

 

Ahogy az már lenni szokott, ősszel nagy turnékra indulnak az élőben erős rock/metál bandák. Négy hazai csapat – Subscribe, Leander Rising, Insane, The Idoru – úgy döntött, hogy egyesíti erejét és közösen járják be az országot. A négy zenekarban közös, hogy már mindannyiuk zsebében ott lapul egy Fonogram-díj. Az október eleje óta tartó turné két headlinere a Subscribe és a Leander Rising, ők a különböző állomásokon mindig sorsot húznak, így döntik el kettejük aznapi sorrendjét. A két főzenekar előtt az Insane és Csakazértis melegíti be a közönséget, a sort pedig éjfél körül az Idoru zárja. Nem lesz egy másképp december 28-án sem a turné kiemelt budapesti állomásán az Akvárium Klubban!

 

Jegyárak: Az első 200 db jegy 1600 Ft, a többi 1900 Ft!

 

2012.12.29. szombat
21:00 Vad Fruttik, vendég: CARBOVARIS

 

A fesztiválközönség egyik kedvenc zenekara táncoltat meg Titeket az év utolsó koncertjén!

 

Belépő a koncert napján: 2 200 Ft
Elővételben a helyszínen és a jegy-hu-n: 1 800 Ft

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak