Blahalouisiana – lemezelőzetes a Hajón

Különleges meglepetéssel készül a Magashegyi Underground a közelgő ünnepre: december 26-án este 9 órától az A38 Hajón tartanak lemezelőzetes koncertet. Az ajándékozás szellemében ők is „kicsomagolnak” előzetesen öt új dalt, azaz előadják azokat a készülő albumukról. Emellett gőzerővel készülnek a február 8-i szimfonikus, müpás nagykoncertre.

 

Még nem próbálkozott azzal korábban a Magashegyi Underground, hogy a karácsonyi ünnepekkor, vagy annak közvetlen közelében adjanak koncertet, december 26-án mégis a budapesti A38 Hajón lépnek fel.

 

– Biztos vagyok benne, hogy nekünk, és a közönség számára is ajándék lesz ez az alkalom. Minden helyszínnek, alkalomnak különös hatása van. Felléptünk már 40 fok hőségben, a nappal szemben, annak is inspiráló hatása volt, úgy gondolom, speciális hangulat várható ezen az estén is. A készülő lemezünkről is bemutatunk néhány számot. Egyelőre nem árulhatom el a címüket, mert még nincs nekik. Ebben a fázisban fantázianeveken emlegetjük a dalokat, amíg az ötletelés során ki nem alakul a végső nevük – árult el egy kis kulisszatitkot Bocskor Bíborka énekesnő.

 

Az új albumon – a csapat nevéhez igazodva – a magasságokat és a mélységeket próbálják még élesebbé tenni. Az eddiginél elektronikusabb hangzást várhatnak a rajongók, ahogy az énekesnő fogalmazott: bátor lesz az összeállítás.

 

Közreműködik:
Bocskor Biborka – ének
Fűrész Gábor – basszusgitár
Fodor Máriusz – billentyűs hangszerek
Szepesi Mátyás – gitár
Toldi Miklós – dobok

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak