Dörnyei Gábor mesterkurzusa Szegeden

A szegedi születésű Dörnyei Gábor március 26-án, Szegeden az IH Rendezvényközpontban tart dob mesterkurzust! Ezen az esten a résztvevők Gábort nem csak dobolni hallhatják, hanem kötetlen beszélgetés keretében feltehetik szakmai vagy éppen zenén teljesen kívülálló kérdéseiket is.

Időpont: 2013. március 26., 19 óra

 

Helyszín: IH Rendezvényközpont, 6721 Szeged, Felső Tisza-part 2.

 

Jegyár: diák 1000 Ft, felnőtt 1200 Ft

Jegyek válthatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi moziban és a Ticketportal országos hálózatában (www.ticketportal.hu)

 

 

 

Dörnyei Gábor jelenleg London egyik legelőkelőbb zeneakadémiáján tanít (The Institute Of Contemporary Music Performance, ICMP).

Európa legnagyobb zeneiskoláiban tart dob-mesterkurzusokat, (Swiss Drum Academy, Hamburg School Of Music, Berlin Drumtrainer, stb) Andy Whitmore-ral az Atomic Kitten, a Kool and the Gang és Dannii Minogue producerével készít stúdiófelvételeket. A londoni West End legsikeresebb zenés darabjaiban – We Will Rock You, Rock of Ages – játszik, korábban pedig a több mint 2 millió embert vonzó Michael Jackson West End Show világ-körüli turnéján vett részt.

 

Magyarországon leginkább a Kossuth-díjas Horváth Kornéllal alkotott, improvizatív világzenét játszó tHUNder Duóval láthatjuk fellépni.
Kettősük nemcsak zenei, országhatárokat sem ismer: Európa meghódítása után, most a tengerentúlt vették célba és a Drum Channel kiadásában egy új DVD megjelentetésére készülnek.

 

Magyarországi elismerései mellett (Az év Dobosa, Emerton Díj, Arany Dobverő Díj, Magyar Rádió Dobosa, stb.) Dörnyeit 2010-ben az angol RHYTHM Magazine a "Világ 10 legjobb új dobosa" közé választotta.

 

Ezen az esten a résztvevők Gábort nem csak dobolni hallhatják, hanem kötetlen beszélgetés keretében feltehetik szakmai vagy éppen zenén teljesen kívülálló kérdéseiket.
Megkérdezhetik e rögös pálya buktatóiról, nehézségeiről, vagy arról, hogy hogyan vezetett az út a szerény szegedi kezdetektől a világkörüli turnékon át, a nemzetközi reklámszerződésekig.

 

Ez a program nem csak dobosoknak, de minden zenerajongónak felhőtlen szórakozást és inspirációt kínál!

 

Kapcsolódó linkek:

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak