Antonio Sanchez and Migration

A Pat Metheny Trio állandó tagja, Antonio Sanchez saját formációjával lép fel a Kodály Központban március 23-án. A három Grammy-díjjal jutalmazott Antonio Sanchezt a kritikusok és zenészek egyaránt mint generációjának egyik legjelentősebb dobosát emlegetik.

A 71-es születésű, mexikói származású Antonio klasszikus zongora szakon szerzett diplomát a Nemzeti Konzervatóriumban, majd éles váltással Bostonba költözött és beiratkozott a Berklee College of Music Jazz Tanszakára. New York Cityben Antonio gyorsan az egyik legkeresettebb dobos lett a nemzetközi dzsessz-színtéren. Játszott a jazz legjobban csengő nevű sztárjaival, mint Pat Metheny, Chick Corea, Michael Brecker, Charlie Haden, Gary Burton és Toots Thielemans.
Rendszeresen együttműködik saját generációja legjobbjaival: Joshua Redman, Chris Potter, John Patitucci, Danilo Perez, David Sanchez, Paquito D’Rivera, Kenny Werner, Marcus Roberts, Avishai Cohen, Dee Dee Bridgewater, Dianne Reeves, Miguel Zenon, Scott Colley, Dave Samuels, Luciana Souza, Billy Childs és Claudia Acuña, csak hogy néhányat említsünk.

 

Nemzetközi Jazz Hétvége – Antonio Sanchez and Migration

A koncert 20:45 órakor kezdődik.

Helyszín: Kodály Központ

Szervező: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

 

Közreműködik:
ANTONIO SANCHEZ (MEX) – dob
David Binney (USA) – szaxofon
John Escreet (UK) – zongora
Orlando le Fleming (USA) – bőgő

 

Jegyárak:
I. kategória: 5900 Ft
II. kategória: 4500 Ft
III. kategória: 3500 Ft

 

 

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak