Roby Lakatos & Modern Art Orchestra

A világhírű hegedűvirtuóz Roby Lakatos ismét haza látogat és ezúttal is egy új felállásban mutatja meg különleges tehetségét. A Modern Art Orchestra és Roby Lakatos koncertje igazi zenei ínyencségnek ígérkezik.

Roby Lakatost Yehudi Menuhin fedezte fel és vette pártfogásba, azóta pedig a világ szinte minden országában koncertezett; olyan művészekkel dolgozott együtt, mint Giora Feidman, Herbie Hancock, Vadim Repin vagy Randy Brecker. Különleges hangulatú zenéje a magyar cigányzene, a klasszikus és a jazz muzsika stílusjegyeit, műfaji elemeit felhasználva születik meg. Ehhez társul kivételes előadói képessége, amely felejthetetlenné teszi előadásait. Virtuozitását Paganinihez hasonlítják, kisugárzása és a színpadon is jelen lévő zeneszeretete azonban a technika fölé emelte.
 

A Fekete-Kovács Kornél vezette Modern Art Orchestra évek óta elkötelezett híve a különböző műfajok összefonódásának; céljuk, hogy a jazz és a klasszikus zene közelebb kerülhessenek egymáshoz. Több olyan muzsikust hívnak vendégül koncertjeik során, akik személyükben, játékukban, kompozícióikban hasonló gondolkodásmódot, a műfajok közötti átjárhatóság jegyeit viselik magukon. November első napjaiban Roby Lakatos virtuóz játéka fog bekapcsolódni a Modern Art Orchestra alapvetően jazz-zenekari felállásába.

 

A koncertek helyszíne és időpontjai:

2013.november 1. 15.00 és 18.30 Marriott Hotel, Budapest
2013.november 2. 15.00 és 18.30 Intercontinental Hotel, Budapest
2013.november 3. 15.00 és 18.30 Marriott Hotel, Budapest

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak