40. Jubileumi TAMA DOBFESZTIVÁL

Épp 40 éve annak, hogy az első TAMA dobok elhagyták a gyárat, és megkezdték hódító útjukat a világban. A jubileum alkalmából a TAMA európai forgalmazója a Meinl Distribution Németországban a cég gutenstetteni székhelyén TAMA Dobfesztivált rendez. 2014. július 5-én egy egész napos program várja az odalátogatókat.

A márka történetét bemutató kiállításon kívül a teljes jelenlegi TAMA kínálat is megtekinthető lesz, miközben kilenc dobos legenda, köztük Simon Phillips is fellép. A pontos programról a http://tamadrumfestival.de/en/ oldalon tájékozódhatsz.

 

Az eseményre látogatók kényelmes és egyszerű utazása érdekében 2014. július 4-én fesztivál-busz indul Budapestről, mely a rendezvény után július 6-án tér vissza Magyarországra. A buszos utazást minden magyar vendég költségmentesen veheti igénybe, ha a fesztiválra szóló jegyét előre megvásárolja (http://tamadrumfestival.de/en/) és helyét az akos.angler@meinl.de e-mail címen lefoglalja.

 

A busz indulásának idejét és helyét szintén a fenti weblapon találhatod meg. A helyfoglalás sorrendiséget élvez, egy fesztiválra szóló jegyhez egy ülőhely tartozik.

 

Ne habozz sokáig, a fesztivál-buszos ülőhelyek csak korlázozott számban kaphatók!

 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak