Indul a nyolcadik PaFe

Ma kezdődik a 8. Pannónia Fesztivál a Balaton partján, már az első nap olyan előadókkal, mint a SHY FX & STAMINA MC (UK), a BUDDHIST PUNKZ (UK), a Magashegyi Underground és az Alvin és a mókusok.

Az utolsó simításokat végzik Szántódpusztán, ahol már minden készen áll egy hatalmas bulihoz, ami ha egyszer beindul, 4 napig nem áll le! A pünkösdi hosszú hétvégére ideális fesztiválidőt ígérnek a meteorológusok, ha pedig a rengeteg napsütés nem lenne elég, kiváló zenekarok is gondoskodnak a forró hangulatról.

Mindjárt június 5-én, csütörtök délután elkezdődik a buli mindhárom koncerthelyszínen. Aki az első naptól fogva kint pörög a PaFe-n, az alábbi zenekarok slágereire mutathatja be tánctudását.

A Zeneszöveg.hu Nagyszínpadon a SUBSCRIBE, a ROAD, a DEPRESSZIÓ, az ALVIN ÉS A MÓKUSOK és BUDDHIST PUNKZ (UK) kezdik a zúzást.

A Ballentine’s Nagysátor a Konyhától, az Ozone Mamától, az Ocho Machótól, a MAGASHEGYI UNDERGROUNDtól, Siska Finuccsitól, az Elefánttól, SHY FX & STAMINA MC-től (UK) és a Drum & DJ-től lesz hangos.

Az RCKSRT Metálsátorban pedig a Cool Head Clan, a Prosectura, a Rózsaszín Pitbull, a Yellow Spots és a HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK vadítja majd a pogózni vágyókat.

És hogy mindezt mennyiért? Változatlanul kedvező és diákbarát áron! Akik szeretnék egy remek bulival indítani a nyarat, napijegyet már 3500 Ft-tól, 4 napos bérletet pedig 12 900 Ft-tól vásárolhat. További jó hír, hogy a helyszínen is lehet SZÉP kártyával fizetni!