Djembe tábor

Harmadjára kerül megrendezésre a Barakoo Djembe tábor a Barakoo Szabad Dobkör szervezésében. Augusztus 7-10-ig, telihold idején zajlik majd a program, ezúttal egy gyönyörű völgyben, a Nógrád megyei Jákotpusztán, Dél-Cserhát ökológiai tájközpontjában.

A djembe egy tradicionális afrikai dob neve, jelentése öröm, élvezet. Olyan hangszer, ami összehozza az embereket, felpezsdíti, kimozdítja a hétköznapok körforgásából. Ennek szellemében zajlik majd a tábor, melynek során az afrikai ritmusoké lesz a főszerep.

Djembe workshopok, a Barakoo Szabad Dobkör majd Cheikh Ibrahima Fall, a nagy tehetségű afrikai dobos vezetésével, tűz körül dobolás, tánc, családias hangulat és egyéb programok várják majd az odaérkezőket (indiai tánc előadás, kirándulási lehetőség a Cserhát mesés tájain, íjászat, reggelente jóga…).

Olyan tábor, ahol a tanulás és élvezet összefonódik, ahol mindenki megtapasztalhatja a zene közösség formáló, felszabadító erejét, kortól és nemtől függetlenül. Lehetőség nyílik a dobolni, együtt zenélni vágyóknak találkozni, tapasztalatot cserélni, fejlődni akár technikában, akár közösségben való zenélésben. A teljesen kezdők és haladó dobosok is egyaránt megtalálhatják helyüket. Igazán kellemes program melyre szeretettel vár mindenkit a Barakoo kis csapata.

 

 

 

Bővebb információkat a következő weboldalon találsz: www.barakoo.hu
 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak