Így doboltok Ti! – Nagy Dániel

A rovat következő cikkében Nagy Dániel bemutatkozását láthatjátok. Dániel egy dobos videócsatornát is fenntart "Pop Goes Drums" címmel, melynek legújabb videóját küldte be nekünk.

 

 

 

AZ ELŐADÓRÓL:

"Nagy Dániel vagyok, 28 éves, egy turisztikai cégnél dolgozom, mint értékesítő. 15 éves korom óta dobolok. Kezdetben legjobb barátaimmal alkotott zenekarban doboltam (ez volt a Fekete Teve) és ez 9 évig tartott. Később sok más kisebb-nagyobb zenekarban is megfordultam pl: Alvin és a mókusok. Jelenleg van egy pop formáció, ami a Csodagyerek névre hallgat és egy saját dobos videócsatornám a Pop Goes Drums a YouTube-on. Kedvenc zenei stílusaim: Pop, punk, punk-rock, elektronikus, alternatív. Kedvenc előadóim: Dave Matthews Band, Blink 182, Slipknot, Steve Vai, Magic Malik, Steve Coleman, John Scofield.

A dobolásban számomra legfontosabbak közé tartozik a pontosság, kreatívitás, látvány. Próbálok úgy játszani mintha az lenne az utolsó alkalom."

 

A VIDEÓRÓL:

"Szerettem volna mindig is külföldi mintára megcsinálni vagy átdolgozni egy magyar populáris előadó számát. Így esett a választásom Majkára. Meghallgattam először a számot és a fejemben már szólt az "új" változat. Azt tudni kell, hogy én balkezes jobblábas vagyok, de direkt úgy akartam megcsinálni, mint a "normálisaknál". Mivel egyszerűségre törekedtem ezért próbáltam látványban kompenzálni (ezért is vannak ilyen magasan a cinek). Magát az eredeti kíséretet megtartottam, különböző hangszínekkel variáltam a részeket. A felvételen egy 8×14 Ludwig pergőt, és egy Pearl reference-t használtam."

 

Linkek:
www.facebook.com/danielnagydrum
www.instagram.com/danielnagydrum
www.youtube.com/daneeft

 

Ha Te is szeretnél megjelenni az "Így doboltok Ti!" rovatban, küldd be nekünk videód linkjét, néhány gondolatot magadról és a videódról az info@ritmusdepo.hu e-mail címre, vagy jelentkezz üzenetben a www.facebook.com/RitmusDepo oldalon! Az üzenet tárgyához ezt írd: "Így doboltok Ti! – jelentkezés".