Budapest Bár – szilveszteri koncert

A Budapest Bár mozgalmas évet zár az A38 Hajón: az idén két lemezt megjelentető, teljesen felfrissített repertoárt bemutató zenekar és énekesei igazi szilveszteri "bemelegítő" koncertet tartanak. A délután négykor kezdődő (akár egy jó ebéddel is összeköthető) koncert remek ugródeszka a nagy szilveszteri mulatsághoz.

A Budapest Bár szilveszteri bemelegítő koncertet tart az A38 Hajón. Kitűnő program akár szilveszteri nagy buli előtt, de azoknak is, akik úgy döntenek, hogy nem veszek részt a nagy éjszakai őrületben.

 

Igazán izgalmas évet zár a Budapest Bár: megjelent az idén két lemezük, amelyek anyagával teljesen felfrissült a repertoárjuk. A zenészek elkészítettek egy teljesen új klezmer műsort, az együttes új állandó taggal, a Magna Cum Laudéból ismert Mező Misivel bővült. Újra a Budapest Bárban énekel a kitűnő osztrák-perzsa énekesnő, Tania Saedi, és egy fiatal, tehetséges zongorista-énekesnőt is felfedeztek Iván Szandra személyében. Dolgoztak együtt Bangó Margittal, felléptek Törökországban, Ausztriában és a környező országokban is. A délutáni szilveszteri koncertre igazi jó mulatságot ígérnek.

 

Az együttes tagjai
Farkas Róbert: hegedű, gitár
Farkasi Mihály: cimbalom
Farkas Richárd: bőgő
Ökrös Károly: billentyűsök, tangóharmonika
Kisvári Ferenc: dob

+ az énekesek
Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Mező Misi, Kollár-Klemencz László, Keleti András, Tania Saedi.

 

Honlap
http://budapestbar.hu/
Facebook
https://www.facebook.com/budapestbarband

YouTube
https://www.youtube.com/user/budapestbar
 

2014. december 31., szerda 16-18:30h
Szilveszteri ebéd+koncert 14 órától
A38 Hajó Koncertterem – Petőfi híd budai hídfő

Jegyár: 6000 Ft, elővételben: 5500 Ft.

Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón. Az előadásra különleges sziveszteri ebéd+koncertjegyis váltható, aminek 14 500 forintos ára magában foglalja a koncertet és az azt megelőző háromfogásos ebédet a hozzá tartozó borsorral és pezsgővel.
 

close

Hírlevél

Értesülj a legújabb tesztekről, interjúkról és kedvezményekről.

Dobosoktól - Dobosoknak